Merhaba bu siteden yaklaşık 10 adet farklı alıcılara oyun (valorant) hesabı satışı yapmıştım hesapları sorunsuz bir şekilde teslim ettim 10-15 gün kadar sorunsuzdu sonrasında gamermarkt bana mesaj attı hesapların 1-2 tanesi ban yemiş yani oyundan yasaklınmış bu sizin yüzünüzden hile kullandığınızı tespit ettik bu sebepten ötürü alıcının mağduriyetini gidermek adına sizden bu parayı istiyoruz lakin ben hile kullanmadım benden satın alan alıcı 1-2 hafta oynadıktan sonra ban yemiş kanıt sunun benim yaptığıma dair ben direkt yatırayim diyorum üzgünüz bunu sunamayız mahkemeye sunarız tarzı şeyler diyorlar hani vereceğim ücret 1000 TL yapmadığım bir suçtan ötürü neden hava parası vereyim ki diğer forumlarda gezindim gerçekten de icra takibi falan başlatıyorlarmış bazıları ödemezken bazıları avukat masrafini falan birlikte ödüyorlar. Yardımcı olur musunuz? 18 yaşıma yeni bastım sicilim kirlenir mi?
siteye kayıt olurken aşağıda yazan sözleşmeyi kabul etmiştim ama oyunun firması riot games diyor ki valorant hesap satışı yasak ve yasal değildir
4.6. Satıcı, satış sonrasında, satmış olduğu ürünü ilgili oyun firması ile iletişime geçerek, ilgili hesabı (Ürünü) çalınması/erişimin kaybolması vb. gerekçelerle hesabı kurtarmayacağını, bu durumun kendi ya da bir başkası tarafından gerçekleştirilmesi halinde Site'nin ve Alıcı'nın uğrayacağı maddi ve manevi bütün zararı karşılamayı ve/veya nitelikli dolandırıcılık suçuyla hakkında soruşturma açılabileceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.