Büyük ihtimal hayırArkadaşlar çok fazla gönderi kaydetmişim tek tek hepsini silmek bir kaç günümü hatta 1-2 haftamı alır.Bunları komple silemiyor muyum?
Harici uygulamalarla yapılır mı bilmiyorum ama yapılırsa güvenli değildir büyük ihtimalHerhangi bir uygulamayla falan olmuyor mu?
Yanlış bilmiyorsam.Arkadaşlar çok fazla gönderi kaydetmişim tek tek hepsini silmek bir kaç günümü hatta 1-2 haftamı alır.Bunları komple silemiyor muyum?
Hepsini seçemiyorum.Keşke seçebilsemYanlış bilmiyorsam.
Kaydedilenlere geldiğiniz de sağ taraftakı 3 tik işaretine tıklayıp seç dedikten sonra hepsini seç ikonu çıkıyor ve hepsini toplu olarak silebiliyorsunuz.
Nasıl seçemiyorsun? Kaydedilenlere tıkladığında çıkan klasörlerden birine gir. 3 noktaya bas. Sağ üstte tümünü seç çıkıyor zaten.Hepsini seçemiyorum.Keşke seçebilsem
Ben de çıkmıyorNasıl seçemiyorsun? Kaydedilenlere tıkladığında çıkan klasörlerden birine gir. 3 noktaya bas. Sağ üstte tümünü seç çıkıyor zaten.
Yani dostum ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum ama istiyorsan özelden hesabını yolla girip sileyim.Ben de çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece seç çıkıyor ordan tek tek seçip silebiliyorum.Tümü seç çıkmıyor
Son güncelleme yüklü değilse yükleyin.Ben de çıkmıyor
Sadece seç çıkıyor ordan tek tek seçip silebiliyorum.Tümü seç çıkmıyor
MaalesefYani dostum ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum ama istiyorsan özelden hesabını yolla girip sileyim.
İnstagramı silip tekrar yükleyeceğim belki olurSon güncelleme yüklü değilse yükleyin.
Instagram cihazdaki ön belleği silin ve sonra tekrar giriş yapın.
Bu 2 adım'ı yapın umarım hallolur.
Maalesef
İnstagramı silip tekrar yükleyeceğim belki olur
Olmadı
Tamam teşekkür ederimInstagram Kaydedilenler Toplu Nasıl Silinir ? - TeknoAjan.com | Teknoloji Haber
Instagram’da kaydedilenler toplu olarak nasıl silinir ? Instagram’da kaydedilenleri toplu silme işlemi nasıl yapılır ? Instagram’da kaydedilenler klasörü nasıl silinir ? Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında kaydedilenlerin toplu bir şekilde nasıl silindiğini gösterdik. İşte detaylar...teknoajan.com
Buradakileri bir dene yani anlatmak istediğimiz tam da bu paylaştığımız zaten.
Eğer olmaz ise klasik türk yöntemlerinden birini deneyin Cihaza birkaç tane daha foto kaydedin ve ardından tekrar yapamadığınız işlemi yapmaya çalışın.
Bahsettiği şekil yapabiliyorum ama 1 butonla tümünü seçmek istiyorum ben.Instagram Kaydedilenler Toplu Nasıl Silinir ? - TeknoAjan.com | Teknoloji Haber
Instagram’da kaydedilenler toplu olarak nasıl silinir ? Instagram’da kaydedilenleri toplu silme işlemi nasıl yapılır ? Instagram’da kaydedilenler klasörü nasıl silinir ? Bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında kaydedilenlerin toplu bir şekilde nasıl silindiğini gösterdik. İşte detaylar...teknoajan.com
Buradakileri bir dene yani anlatmak istediğimiz tam da bu paylaştığımız zaten.
Eğer olmaz ise klasik türk yöntemlerinden birini deneyin Cihaza birkaç tane daha foto kaydedin ve ardından tekrar yapamadığınız işlemi yapmaya çalışın.