Neler Yeni

İnstagramda profil fotoğrafım kullanılarak müstehcen mesajlar paylaşılması

jat3now

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
İnstagramda birisi benim profil fotoğrafımı alıp bir hesap açıp birilerine benmişim gibi müstehcen şeyler yazmış ben eşcinselmişim vesaire sonra gidip bir itiraf sayfası tarzında bir yere atmış . Bu konu hakkında instagrama hesap hakkında nasıl şikayette bulunabilirim?

Abdullah021

80+ Bronze
İnstagramda birisi benim profil fotoğrafımı alıp bir hesap açıp birilerine benmişim gibi müstehcen şeyler yazmış ben eşcinselmişim vesaire sonra gidip bir itiraf sayfası tarzında bir yere atmış . Bu konu hakkında instagrama hesap hakkında nasıl şikayette bulunabilirim?
https://www.instagram.com/hacked/ kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıyeten,sizi taklid eden hesabı profil üzerinden 3 nokta kısmındanda şikayet edebilirsiniz.

Clayz

80+ Silver
destege basvur

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Mert
Ayrıca karakola gidip şikayette bulun. İki gün sonra birisi gidip seni şikayet ederse elinde delil olsun.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Hesabın bu kişiye ait olmadığı hakkında şikayette bulunup desteğe yazarsan o kişinin hesabı donduruluyor ve Instagram tarafından cidden o kişi o mu değil mi kanıt için anlık video isteniyor. Öyle yaparak halledebilirsin.

jat3now

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nereden?

https://www.instagram.com/hacked/ kullanabilirsiniz.

Ayrıyeten,sizi taklid eden hesabı profil üzerinden 3 nokta kısmındanda şikayet edebilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuİnternet İhbar Başvurusuna gittim postun linkini koyup şikayetci olduğum konuyu belirttim şikayetiniz alınmıştır dedi ne yapmalıyım. İşe yarar mı?

Clayz

80+ Silver

Abdullah021

80+ Bronze
nereden?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuİnternet İhbar Başvurusuna gittim postun linkini koyup şikayetci olduğum konuyu belirttim şikayetiniz alınmıştır dedi ne yapmalıyım. İşe yarar mı?

Hocam,tam ne zaman geri dönüş yaparlar onu bilemem ancak şikayetiniz alındı dediyse eninde sonunda değerlendirilecektir.Biraz sabretmeniz lazım.Değerlendirme işe yarar ama vakit alabilir.O yüzden polise gidip şikayetçi olursan erkenden hamle yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,001
Üyeler
172,018
Son üye
TheMetovic
Top Bottom