Neler Yeni

İnstagram'ın link paylaştığımızda hesabımızı ifşalaması

ziptnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gizli kalmak isteyen biri
Arkadaşlar merhaba. Belki aranızda denk gelen olmuştur geçmiş birkaç aydır instagramdan bir gönderi linkini kopyalayıp paylaşınca linke basan kişiye sizin hesabınızı öneriyor yani bir nevi ifşalamış oluyordu. Belki hala öyledir, bu konu hakkında daha fazla bilgi almak istedim çünkü Ocak ayında anonim kalmak istediğim bir platformda birkaç instagram linki paylaşmıştım ve linke tıklayanların profilimi bulmasını istemiyorum. İnstagram bu özelliğin ne kadar kötü olduğunu fark edip kaldırdı mı yoksa devam ediyor mu?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Rüveyda Akın
Ne demek istediğini anlamadım. Öyle bir şey mi varmış?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Devam ediyor.

CheckMateMaster

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Belki aranızda denk gelen olmuştur geçmiş birkaç aydır instagramdan bir gönderi linkini kopyalayıp paylaşınca linke basan kişiye sizin hesabınızı öneriyor yani bir nevi ifşalamış oluyordu. Belki hala öyledir, bu konu hakkında daha fazla bilgi almak istedim çünkü Ocak ayında anonim kalmak istediğim bir platformda birkaç instagram linki paylaşmıştım ve linke tıklayanların profilimi bulmasını istemiyorum. İnstagram bu özelliğin ne kadar kötü olduğunu fark edip kaldırdı mı yoksa devam ediyor mu?
Devam ediyor dostum :(

Nezha

80+ Bronze
Bu sadece whatsappta oluyor sanırım sms ile gönderince görünmüyor. Whatsapp da metanın diye olabilir.

ziptnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gizli kalmak isteyen biri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplayanlara teşekkür ederim, en son Ocak ayında paylaşım yapmıştım ve sanırım o zamanlar bu özellik yoktu yine sıkıntı olur mu?

Bu sadece whatsappta oluyor sanırım sms ile gönderince görünmüyor. Whatsapp da metanın diye olabilir.

Az önce denemek için takipleşmediğim bir arkadaşımdan reel göndermesini istedim ama ifşalamadı, neye göre oluyor onu da anlamış değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,608
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom