Galiba hesapta birşeyler yapıldı ardından fazla uyarıdan akış yenilenemedi dedi veya siz hesaba farklı cihazdan girmiş iseniz böyle yapmış olabilirArkadaşın hesabına giriş yapınca akış yenilenemedi diyip hemen şifre değiştirme ekranına atıyor, şifreyi değiştirmemize rağmen gene aynı hatayı veriyor, ne yapabiliriz acaba
Arkadaşım da giremiyor kendi telefonundan, ilk başta hindistandan giriş yapılmayı denemişler yanlışlıkla bendim demiş, sonra giriş yaptıktan sonra şifreyi değiştirmiş ondan sonrası böyleGaliba hesapta birşeyler yapıldı ardından fazla uyarıdan akış yenilenemedi dedi veya siz hesaba farklı cihazdan girmiş iseniz böyle yapmış olabilir
Ayarlardan diğer cihazlardan çıkış yap diye bir seçenek olmasi gerekiyor bunu yapmadan önce maili kontrol edin sizin mailiniz mi diye sonra şifreyi değiştirin ve diğer cihazlardan çıkış yapınArkadaşım da giremiyor kendi telefonundan, ilk başta hindistandan giriş yapılmayı denemişler yanlışlıkla bendim demiş, sonra giriş yaptıktan sonra şifreyi değiştirmiş ondan sonrası böyle
Hesaba giremiyoruz ki direkt olarak şifre yenile ekranı geliyor geriye bastığımda yine şifre değiştir ekranı geliyorAyarlardan diğer cihazlardan çıkış yap diye bir seçenek olmasi gerekiyor bunu yapmadan önce maili kontrol edin sizin mailiniz mi diye sonra şifreyi değiştirin ve diğer cihazlardan çıkış yapın
İnstagram yetkililerine bildirim yollamanızı tavsiye ediyorum başka seçenek yok gibiHesaba giremiyoruz ki direkt olarak şifre yenile ekranı geliyor geriye bastığımda yine şifre değiştir ekranı geliyor
hesap zaman aşımına uğramış 1 gün sonra falan tekrar girmeyi deneyin hemende instagrama mail atın(mailde hesabınız nickini belirtinArkadaşın hesabına giriş yapınca akış yenilenemedi diyip hemen şifre değiştirme ekranına atıyor, şifreyi değiştirmemize rağmen gene aynı hatayı veriyor, ne yapabiliriz acaba