İntel Arc A750 mi yoksa RX 5700XT mi?

Olabilir aynen piyasa artdı şu an eskisinden paha her kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 ay pc sız sıkılırım 7\24 evdeyim zaten.
Film Veya Dizi İşine Sararsan Olur :)

fps bakımından rx 5700xt çok daha iyi. arc750 rx6600 kalibresinde bir kart ve 5700xt bu ikisinden de daha iyi.

Film Veya Dizi İşine Sararsan Olur :)
izliyom aktif olarak her gün breaking bad mükemmeldi. Breaking bad mi yoksa Prison Break mi ? Profil fotoğrafınız için söyledim.

fps bakımından rx 5700xt çok daha iyi. arc750 rx6600 kalibresinde bir kart ve 5700xt bu ikisinden de daha iyi.
Donanım arşivi yüzünden zam geldi rx5700xt 1 - 2k yükseldi fiyatlar.

izliyom aktif olarak her gün breaking bad mükemmeldi. Breaking bad mi yoksa Prison Break mi ? Profil fotoğrafınız için söyledim.

denk gelir illaki. alırken test edin mutlaka. arc750 yazılım sorunları çok olan bir kart özellikle eski oyunlarda optimize değil.

Olabilir aynen piyasa artdı şu an eskisinden paha her kart.

2 ay pc sız sıkılırım 7\24 evdeyim zaten.
eğer biraz daha bütçenizi arttırabiliyorsanız işlemci ve psu da önemli tabii ama işlemci besleyebilecekse rx6700xt bakın 2-3k fazla verip. hem çok daha stabil bir seri hem de çok daha performanslı. r5 5600 altına önermem ama.

denk gelir illaki. alırken test edin mutlaka. arc750 yazılım sorunları çok olan bir kart özellikle eski oyunlarda optimize değil.

eğer biraz daha bütçenizi arttırabiliyorsanız işlemci ve psu da önemli tabii ama işlemci besleyebilecekse rx6700xt bakın 2-3k fazla verip. hem çok daha stabil bir seri hem de çok daha performanslı. r5 5600 altına önermem ama.
işlemci idare ediyor şimdilik.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Breking Bad Güzel Prison Break Bir Yerden Sonra Sıkıyor Döngüye Girdiği İçin Şuan Dexter İzliyorum .

Geri