- Reaksiyon skoru
- 945
Evet Ama Güzel Bir Kart Alıyorsun Sonuçta .Hocam tatil şimdi 2 ay sonra dersler yine başlar o zamana kadar bütçe artırsamda zaman az kalıyor oyunlara.
Sonradan Pişman Olmazsın Hem .
Evet Ama Güzel Bir Kart Alıyorsun Sonuçta .Hocam tatil şimdi 2 ay sonra dersler yine başlar o zamana kadar bütçe artırsamda zaman az kalıyor oyunlara.
Olabilir aynen piyasa artdı şu an eskisinden paha her kart.bi ara 4 e 5 e vardi ama piyasa artmis sanirim kusura bakmayin
2 ay pc sız sıkılırım 7\24 evdeyim zaten.Evet Ama Güzel Bir Kart Alıyorsun Sonuçta .
Sonradan Pişman Olmazsın Hem .
Film Veya Dizi İşine Sararsan OlurOlabilir aynen piyasa artdı şu an eskisinden paha her kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 ay pc sız sıkılırım 7\24 evdeyim zaten.
izliyom aktif olarak her gün breaking bad mükemmeldi. Breaking bad mi yoksa Prison Break mi ? Profil fotoğrafınız için söyledim.Film Veya Dizi İşine Sararsan Olur![]()
Donanım arşivi yüzünden zam geldi rx5700xt 1 - 2k yükseldi fiyatlar.fps bakımından rx 5700xt çok daha iyi. arc750 rx6600 kalibresinde bir kart ve 5700xt bu ikisinden de daha iyi.
denk gelir illaki. alırken test edin mutlaka. arc750 yazılım sorunları çok olan bir kart özellikle eski oyunlarda optimize değil.izliyom aktif olarak her gün breaking bad mükemmeldi. Breaking bad mi yoksa Prison Break mi ? Profil fotoğrafınız için söyledim.
Donanım arşivi yüzünden zam geldi rx5700xt 1 - 2k yükseldi fiyatlar.
eğer biraz daha bütçenizi arttırabiliyorsanız işlemci ve psu da önemli tabii ama işlemci besleyebilecekse rx6700xt bakın 2-3k fazla verip. hem çok daha stabil bir seri hem de çok daha performanslı. r5 5600 altına önermem ama.Olabilir aynen piyasa artdı şu an eskisinden paha her kart.
2 ay pc sız sıkılırım 7\24 evdeyim zaten.
işlemci idare ediyor şimdilik.denk gelir illaki. alırken test edin mutlaka. arc750 yazılım sorunları çok olan bir kart özellikle eski oyunlarda optimize değil.
eğer biraz daha bütçenizi arttırabiliyorsanız işlemci ve psu da önemli tabii ama işlemci besleyebilecekse rx6700xt bakın 2-3k fazla verip. hem çok daha stabil bir seri hem de çok daha performanslı. r5 5600 altına önermem ama.
Breking Bad Güzel Prison Break Bir Yerden Sonra Sıkıyor Döngüye Girdiği İçin Şuan Dexter İzliyorum .izliyom aktif olarak her gün breaking bad mükemmeldi. Breaking bad mi yoksa Prison Break mi ? Profil fotoğrafınız için söyledim.
Donanım arşivi yüzünden zam geldi rx5700xt 1 - 2k yükseldi fiyatlar.