Neler Yeni

Intel ARC A750'lı Sistem Alınır Mı?

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Hazır sistem alacağım içerisinde İ3 12100F ve Intel ARC A750 var. Intel ARC ekran kartında herhangi bir sorun yaşar mıyım driver olsun optimizasyon olsun. Kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne gibi eksileri ve artıları var? FSR 3.0 destekliyor mu?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Optimizasyon konusunda yeni oyunlar çıkınca optimize problemleri olabiliyor ama driverlar ile toparlıyorlar. Malum intel yeni girdi ekran kartına o yüzden her güncellemede kartları toparlıyor. FSR 3.0 muhtemelen destekler AMD bütün marka kartlar destekleyecek demişti. Fiyatı uygun sistemse alınabilir.

JSezar

80+ Silver
Kullandım,tavsiye ederim

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Optimizasyon konusunda yeni oyunlar çıkınca optimize problemleri olabiliyor ama driverlar ile toparlıyorlar. Malum intel yeni girdi ekran kartına o yüzden her güncellemede kartları toparlıyor. FSR 3.0 muhtemelen destekler AMD bütün marka kartlar destekleyecek demişti. Fiyatı uygun sistemse alınabilir.
DlrectX 9 desteği olmadığı için oyunlarda crash yiyenler oluyormuş emin olamadım ama zamanla update ile çözülmeyecek şey değil gibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
DlrectX 9 desteği olmadığı için oyunlarda crash yiyenler oluyormuş emin olamadım ama zamanla update ile çözülmeyecek şey değil gibi

Çok oynanan oyunlardaki sorunlar en çabuk çözülen olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Paşadöner
Hazır sistem alacağım içerisinde İ3 12100F ve Intel ARC A750 var. Intel ARC ekran kartında herhangi bir sorun yaşar mıyım driver olsun optimizasyon olsun. Kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne gibi eksileri ve artıları var? FSR 3.0 destekliyor mu?
Hocam bu ekran kartı muhteşem ucuzda ama bence şimdilik yeni pek sıkıntısı yok gibi ama bence amd tarafından bakin şimdilik

• Beğen
Reaksiyonlar: ouzz

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Hocam bu ekran kartı muhteşem ucuzda ama bence şimdilik yeni pek sıkıntısı yok gibi ama bence amd tarafından bakin şimdilik
Amd ekran kartı olan bütçeme uygun sistem bulamadığım için mecburen sipariş vermiş bulundum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok oynanan oyunlardaki sorunlar en çabuk çözülen olur.
Detroit'i bile desteklemiyor hâlâ diyorlardı geçen ay açılmış bir konuda. Sanırım büyük bir kumar oynadım umarım Intel bu kartların arkasında durur ve güncellemeleriyle ilgilenir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,661
İsim
Hacı
Amd ekran kartı olan bütçeme uygun sistem bulamadığım için mecburen sipariş vermiş bulundum artık
Alınır. Hayırlı olsun. Hangi sitemi aldınız? Link atar mısınız?

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,661
İsim
Hacı

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Fiyat çok iyi. Benim de intel ekran kartı alma düşüncem var 2. Nesili bekleyeceğim 😂
Önce bunların sorunlarını bi çözsünler de sonra 2. nesil üretsinler bari onlar bu kadar sorun yaşamasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,397
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom