Neler Yeni

Intel Arc B580 10.999TL

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Yunus Emre Uzun

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Yunus Emre Uzun
570 sadece İncehesap'ın elinde olduğu için kafalarına göre fiyat koymuşlar muhtemelen gaming gecesinde falan 10'a düşürürler.
Nasıl kart hocam hiçbir fikrim yok fiyatını hak etmediği kesin zaten de :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şeref Akıllı
Kartı yaklaşık 1 hafta önce ben de aldım. Çok fazla zaman geçiremesem de oyunlar özelinde sorunlar yok değil, yapılan incelemelerde çözünürlük değişse xess, fg açılsa dahi performansının değişmediği oyunlar var (forza horizon 5 gibi) hatta açılmayan oyunlar var (bunu aşağıda açıklayacağım) ancak bunların güncellemeler ile düzeltilebileceği kanaatindeyim. Ben şuan için oldukça memnunum.

Yok şöyle sorunlu yok performansı hiç iyi değil diyenler ve bu yüzden aldığı gibi satanlar, kullanmadan yerlere vuranlar var. Bu kartı alınmadan önce bilinmesi gereken işlemcinizin nispeten biraz iyi olması gerektiği, resize bar desteği ve dual channel hızlı ramleriniz olması. Bu şekilde yüksek performans veriyor kart.

Kendim de ufak bir inceleme yapmıştım burdan inceleyebilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğim dx8, dx9, dx10, dx11 kullanan eski oyunlardaki açılmama ve düşük performans problemi için de DXVK dönüştürücüsü kullanıldığında tüm sorunlar giderilebiliyor. Ben henüz denemedim ancak youtube da videolar mevcut.

Dileyen aşağıdaki bağlantıdan deneyebilir.

CS2'de düşük fps alanlar da bu videodakini deneyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,725
Üyeler
170,597
Son üye
ah3et0
Top Bottom