Neler Yeni

Intel Arc B580 10.999TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
abbas
sarı sitede satılmasıyla alakası yok.5070 de satılıyor hatta daha fazla satan var.
kanka onlar kredi kartındaki limiti nakite çevirmek için yapanlar, 5070'in sıkıntısı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kötü degil vram olarak birde yazılımında Zexxs diye birsey var aynı nvida dlss gibi calısıyor bence ilerde gelicek driver guncellemeleri ile duzeltilcegini dusunuyorum
ben kendim intel kartı kullandım (a770) oradan biliyorum hocam sallamıyorum merak etmeyin.

Boş konuşmayın be kardeşim en sorunsuz çıkış yapan kartlardan bir tanesi B580. Sarı sitede 5070-5080'de satılıyor onlarda mı sorunlu? :LOL:
a770 kullandığım için driver sorunlarını kendim gördüm bizzat ne boş konuşması? sen hiç intel kartı kullandın mı ki savunuyorsun?

Knispel

80+ Bronze
kanka onlar kredi kartındaki limiti nakite çevirmek için yapanlar, 5070'in sıkıntısı yok.

ben kendim intel kartı kullandım (a770) oradan biliyorum hocam sallamıyorum merak etmeyin.

a770 kullandığım için driver sorunlarını kendim gördüm bizzat ne boş konuşması? sen hiç intel kartı kullandın mı ki savunuyorsun?
Sana diyorum ki B580 sorunsuz çıktı sen bana diyorsun A770 kullanıyorum driver sorunu var? Kendi yazdığın şeylerle çelişiyorsun ayrıca hayır kullanmıyorum fakat bütün incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okudum driver sorunundan dert yanan kimse yok.

Top Bottom