🔥İndirim Intel Arc B580 11.399,05TL + Peşin 10 Taksit

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
205
Fazla tartışmaya girmicem bütçesi bu rakamın üstüne çıkamayan arkadaşlar tercih edebilir kas gücü rtx 4060'dan biraz daha güçlü bir kart olsa da nvidia veya amd kadar iyi sürücüleri yok ama son zamanlarda kullanıcı yorumları epey olumlu tercih sizin.

Peşin 10 taksitle alacaksanız arkadaşların açtıkları diğer konulardaki 16gb rx9060xt den şaşmayın sakın tabi imkanınız varsa diye söylüyorum.

Neden 5050 tavsiye etmedin demeyin lütfen 16gb rx9060xt 16.000TL zaten 5050ler 12.677 den başlıyor manası yok adam 16gb rx9060xt alıp geçsin lütfen fiyatları daha da düşmediyse arkadaşların kafalarını karıştırmayalım he ama nakit alım yapacaksanız ben INTEL istemem nvidia olsun derseniz 4 gb vram kısıp 1k fazla ödeyip bu kartı da alabilirsiniz parayı veren sizlersiniz karar sizin.
1764307132770.webp

Gayet iyi indirim ve tavsiye saf güçte iyi sadece driver işi sorunlu dediğin gibi ama onu da düzeltirler belki zamanla.

İdarelik alasim var her şey pahalı şuan ekran kartı almadık zam gelirse zor isimiz.
3-5 ay sonra yeni seri alanakadar idare etsin diyorum rx580 yerine iyi seçenek ama satarken mesele.

uzak durun, nakit olarak 13 bine 5060 8gb alınabiliyor. ikinci elde daha güzel seçenekler var, 6800xt vb.

Bu kartı yaklaşık 1 sene kullandım. Fiyatının üstünde bir performansı var. İlk 1 ay dışında hiçbir driver sorunu yaşamadım. O da çok normal, kart piyasaya yeni çıkmıştı. Her oyunda istediğim performansı verdi. RTX 5070'e geçtiğim için satarken de 3 günde sattım. Alan arkadaş da çok memnun. Bütçesi olmayanlar için alınabilecek en iyi kart.

Satıcı 3. parti DEY ELEKTRONİK diye bi mağaza, ona dikkat edin. Bir de bu kart birkaç bin TL daha ucuza satıldığı olmuştu.

Fazla tartışmaya girmicem bütçesi bu rakamın üstüne çıkamayan arkadaşlar tercih edebilir kas gücü rtx 4060'dan biraz daha güçlü bir kart olsa da nvidia veya amd kadar iyi sürücüleri yok ama son zamanlarda kullanıcı yorumları epey olumlu tercih sizin.

Peşin 10 taksitle alacaksanız arkadaşların açtıkları diğer konulardaki 16gb rx9060xt den şaşmayın sakın tabi imkanınız varsa diye söylüyorum.

Neden 5050 tavsiye etmedin demeyin lütfen 16gb rx9060xt 16.000TL zaten 5050ler 12.677 den başlıyor manası yok adam 16gb rx9060xt alıp geçsin lütfen fiyatları daha da düşmediyse arkadaşların kafalarını karıştırmayalım he ama nakit alım yapacaksanız ben INTEL istemem nvidia olsun derseniz 4 gb vram kısıp 1k fazla ödeyip bu kartı da alabilirsiniz parayı veren sizlersiniz karar sizin.
Alıntıyı görüntüle
Ustam, peşin fiyatına almayı düşünüyorum, anakart biostar b650 işlemcim ryzen 7600 iş gorurmu?

şu ekonomide aklını kullananın alacağı en iyi karttır. radeon alma cesaretine giren intel arc'dan hiç çekinmesin zira en çok sorunu radeonda yaşıyordum. b580 kullanmadım fakat arc a750 var çok memnunum sadece ilginç bir şekilde artık tasarımındanmıdır nedir bilmiyorum kasayı aşırı ısıtıyor cam bile sıcacık oluyor ama kendisi serin kalmayı başarıyor

2. Elden 8kya almıştım 1 2 ay kullandım gayet serin çalışıp az güç tüketip yüksek performans veren bir kart. 0 takıntısı olan varsa 4060tan daha performanslı. 2. El olarak 6800xt bulunabilir temizinden

İdarelik alasim var her şey pahalı şuan ekran kartı almadık zam gelirse zor isimiz.
3-5 ay sonra yeni seri alanakadar idare etsin diyorum rx580 yerine iyi seçenek ama satarken mesele.
Evet Intel kart satması zor ölü fiyata gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzak durun, nakit olarak 13 bine 5060 8gb alınabiliyor. ikinci elde daha güzel seçenekler var, 6800xt vb.
Saçma yorum

intel kartları oyunlarda güzel performans veriyor ama garip garip hataları var. oyuna girince oyun başında fanlar uçak kaldırır gibi coşuyordu ve aniden donup 10 -15 saniye kalıyor öyle. ama ne olursa olsun fiyat performans kartları bütçesi olmayan alabilir. kas gücü falan hikaye, öyle olsaydı nvidia piyasadan kalkar amd rekor satış yapardı, hala insanların ilk tercihi nvidia.

Geri