Neler Yeni

Intel arc b580 ekran kartı mouse giden yer düzeliyor garip problem

emrede00

80+
Reaksiyon skoru
9
merhaba arkadaşlar bütün kasayı sorunsuz topladım ettim her şey bitti açtım pcyi bios'a attı biosda birşyler yapayım dedim herhangi ayara girince direk şöyle:

IMAGE 2025-05-01 04:59:44.webp

böyle oluyor ekran daha sonra temassızlık vs var mı diye baktım herşeye yok bir sorun toplamada mouse ile etrafa götürünce imleci düzeliyor bu arada az az mouse'ın üstünden geçtiği kısımlar düzeliyor yani donanımsal olduğunu da düşünmüyorum sizce nedir nasıl düzeltirim. Ana sayfada hiç bir şey yok böyle karıncalanma vs klasik bios sorunsuz gözükyor sadece ayarlara vs girince böyle oluyor onunda görüntüsü burada:

IMAGE 2025-05-01 05:03:37.webp

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen anakartım:

MSI PRO B760M-P Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart

bilgisi olan yok m uarkadaşlar ona göre garantiye göndermeyi düşünüyorum

Farklı kablo ile dene. Olmazsa garantiye ver. Bios'ta bile böyle yapması normal değil.

Farklı kablo ile dene. Olmazsa garantiye ver. Bios'ta bile böyle yapması normal değil.

hocam ama mouse ile tek tek üzerine götürünce imleci düzeliyor kareler garip değil mi yani donanımsal oldupğunu düşünmüyorum resize bar ekranı görmeden açma yolu falan olsa olacakta

hocam ama mouse ile tek tek üzerine götürünce imleci düzeliyor kareler garip değil mi yani donanımsal oldupğunu düşünmüyorum resize bar ekranı görmeden açma yolu falan olsa olacakta

Bana göre donanımsal. Normal bir durumda böyle yapmaması lazım.

bu şekilde sorunlar yaşayanlar olmuş arkadaşlar bunlarla ilgili olabilir mi benim sorunumda

merhaba arkadaşlar bütün kasayı sorunsuz topladım ettim her şey bitti açtım pcyi bios'a attı biosda birşyler yapayım dedim herhangi ayara girince direk şöyle:

Alıntıyı görüntüle

böyle oluyor ekran daha sonra temassızlık vs var mı diye baktım herşeye yok bir sorun toplamada mouse ile etrafa götürünce imleci düzeliyor bu arada az az mouse'ın üstünden geçtiği kısımlar düzeliyor yani donanımsal olduğunu da düşünmüyorum sizce nedir nasıl düzeltirim. Ana sayfada hiç bir şey yok böyle karıncalanma vs klasik bios sorunsuz gözükyor sadece ayarlara vs girince böyle oluyor onunda görüntüsü burada:

Alıntıyı görüntüle

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen anakartım:

MSI PRO B760M-P Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart

BIOS'u son sürüme güncelle. Eğer düzelmezse başka görüntü kablosu ile deneyip bak bakalım. DP ile bağlıysan HDMI dene. HDMI ile bağlıysan DP dene.

Geri