Neler Yeni

Öneri Intel Arc B580 İçin İşlemci Önerisi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Arif
Ddr5 zaten hocamda B580 almak daha mantıklı geliyor hem 0 RX 6700 XT ise ikinci el
Baktığında yeni nesil olmasından dolayı b580 bana da daha mantıklı geliyor. Ben ikisi arasında kalsam b580 tercih ederdim ama henüz tam olarak toparlanmış bir kart olduğunu da düşünmüyorum özellikle bu driver sorunlarından ötürü.

SHADOW X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Oğuzhan
Baktığında yeni nesil olmasından dolayı b580 bana da daha mantıklı geliyor. Ben ikisi arasında kalsam b580 tercih ederdim ama henüz tam olarak toparlanmış bir kart olduğunu da düşünmüyorum özellikle bu driver sorunlarından ötürü.
Banada öyle geliyor neyse o piti piti yapcam

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Amd alıcaksan ve bütçen 7500f'e yeterliyse mecbur ona yöneliceksin. Fakat B580 daha tam oturmamış bir kart olduğu için Abdullah Abi'nin videosun da görüldüğü üzere darboğaz oluyor. Sende izlemişsin, arkadaşlar da belirtmiş. İntel tarafında ise İ5 14400f önerebilirim. Gene incelemeleri varsa bir bakarsın.

SHADOW X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Oğuzhan
Amd alıcaksan ve bütçen 7500f'e yeterliyse mecbur ona yöneliceksin. Fakat B580 daha tam oturmamış bir kart olduğu için Abdullah Abi'nin videosun da görüldüğü üzere darboğaz oluyor. Sende izlemişsin, arkadaşlar da belirtmiş. İntel tarafında ise İ5 14400f önerebilirim. Gene incelemeleri varsa bir bakarsın.
Hocam bu videoda darboğaz yapıyormu pek anlamıyorumda

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom