Tomato 80+ Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 92 Reaksiyon skoru 26 Perşembe, 16:01 #1 msi afterburnerde bir türlü fan ayarı veya clock ayarı yapamıyorum kart msi afterburnerde görünüyor ancak fan ayarına vs izin vermiyor ne yapmam gerek
msi afterburnerde bir türlü fan ayarı veya clock ayarı yapamıyorum kart msi afterburnerde görünüyor ancak fan ayarına vs izin vermiyor ne yapmam gerek
I inspector06 80+ Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 13 Perşembe, 16:04 #2 hocam kendi uygulaması üzerinden deneyin.
RevenKalr 80+ Platinum Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 10,033 Reaksiyon skoru 4,359 Perşembe, 16:06 #3 Tomato yazmış: msi afterburnerde bir türlü fan ayarı veya clock ayarı yapamıyorum kart msi afterburnerde görünüyor ancak fan ayarına vs izin vermiyor ne yapmam gerek Devamı için tıklayın... Biostan veya kendi uygulamasindan deneyin
Tomato yazmış: msi afterburnerde bir türlü fan ayarı veya clock ayarı yapamıyorum kart msi afterburnerde görünüyor ancak fan ayarına vs izin vermiyor ne yapmam gerek Devamı için tıklayın... Biostan veya kendi uygulamasindan deneyin