İntel arc b580 the last of us part 2 ekran kararma sorunu yardım.

siemon

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar the last of us part 2 oyununda bu şekilde bazen göz kırpma efekti gibi bir siyahlık oluyor ekran kaydında da çıkıyor bu. Normal mi bilen var mı?

Arkadaşlar the last of us part 2 oyununda bu şekilde bazen göz kırpma efekti gibi bir siyahlık oluyor ekran kaydında da çıkıyor bu. Normal mi bilen var mı?

Kayıttan dolayı mı bilmiyorum ama grafik ayarın acayip kötü o kararmada bug çık git yapsan düzelir

Oyundan kaynaklanan bir şey tlou2 de kusursuz çalışan bir oyun değil malesef
Ha kartlık bir sorun yok yani eminsiniz dimi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme yaptın mı o sorun düzeldi diye biliyorum
Hocam crackli oynuyordum ben en son 1.4 sürümü geldi ona güncelledim 1 kere daha oldu şimdi steamden aldım iniyor daha oynamadım da hocam benim merak ettiğim bunu yaşayan var mı yani bilindik bir sorun mu bu videodaki

Hocam crackli oynuyordum ben en son 1.4 sürümü geldi ona güncelledim 1 kere daha oldu şimdi steamden aldım iniyor daha oynamadım da hocam benim merak ettiğim bunu yaşayan var mı yani bilindik bir sorun mu bu videodaki
Korsan olduğu içindir kartlık sıkıntı yok

Ben ekran kartı driver güncellemesi den bahsediyorum hocam temiz kurulumla son güncellemeyi yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,805
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri