Yardım Intel Core 2 Quad Q9550 İşlemciyle GTX 750 Uyumlu Çalışır mı?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
İntel core 2 quad q9550 işlemciyle gtx 750 uyumlu çalışırmı?

Evet PSU yetiyorsa çalışır
Tamam. peki valorant falan oynanırmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı değilmi? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı değilmi? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart
Anakart çok kötü sana yatırım yapma işlemciyi boşver demiştim almışsın ama yapcak bir şey yok çalışır ufak bı performans kaybı olur valorant hakkında bilgim yok ama FPS oyunu olduğu için işlemciye yükleniyor diye tahmin ediyorum o yüzden drop falan yaşatır gibi geldi denemeden bilemeyiz ama bide en önemlisi onu iyi soğut ısınır o işlemci

Anakart çok kötü sana yatırım yapma işlemciyi boşver demiştim almışsın ama yapcak bir şey yok çalışır ufak bı performans kaybı olur valorant hakkında bilgim yok ama FPS oyunu olduğu için işlemciye yükleniyor diye tahmin ediyorum o yüzden drop falan yaşatır gibi geldi denemeden bilemeyiz ama bide en önemlisi onu iyi soğut ısınır o işlemci
Tamam bende zaten bu sistemden pek bişey beklemiyorum oyun için kullanmıyıcağım zaten gündelik işlemler için kullanacağım belki bide minecraft 1.16.5 oynarım

Takabilirsin bir sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,608
Üyeler
173,843
Son üye
Mr.MFatih
Geri