Tamam. peki valorant falan oynanırmı?Evet PSU yetiyorsa çalışır
Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı değilmi? pcı 2.0 x16 destekliyor anakartEvet PSU yetiyorsa çalışır
Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı? pcı 2.0 x16 destekliyor anakartEvet PSU yetiyorsa çalışır
Anakart çok kötü sana yatırım yapma işlemciyi boşver demiştim almışsın ama yapcak bir şey yok çalışır ufak bı performans kaybı olur valorant hakkında bilgim yok ama FPS oyunu olduğu için işlemciye yükleniyor diye tahmin ediyorum o yüzden drop falan yaşatır gibi geldi denemeden bilemeyiz ama bide en önemlisi onu iyi soğut ısınır o işlemciTamam. peki valorant falan oynanırmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı değilmi? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart
Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart
Tamam bende zaten bu sistemden pek bişey beklemiyorum oyun için kullanmıyıcağım zaten gündelik işlemler için kullanacağım belki bide minecraft 1.16.5 oynarımAnakart çok kötü sana yatırım yapma işlemciyi boşver demiştim almışsın ama yapcak bir şey yok çalışır ufak bı performans kaybı olur valorant hakkında bilgim yok ama FPS oyunu olduğu için işlemciye yükleniyor diye tahmin ediyorum o yüzden drop falan yaşatır gibi geldi denemeden bilemeyiz ama bide en önemlisi onu iyi soğut ısınır o işlemci
Takabilirsin bir sorun olmaz.Tamam. peki valorant falan oynanırmı?
Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı değilmi? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart
Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart
En iyi cevap moderatörümTakabilirsin bir sorun olmaz.