Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Intel Core i3-10105 3.7 GHz 4 Çekirdek 711TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emirhan
Muhtemelen iptal olacak ama çok iyi fiyat, ben almadım , alanınki de max iptal olur.
Alıntıyı görüntüle

NOT: Satıcı genelde kitap satıyor, büyük ihtimal siparişler gelmeyecek ve fazla almamaya çalışın satıcıya verilen cezanın az olması için sipariş iptalindeç
arkadaşlar lütfen anlayış gösterip iptal edin siparişleri zamanında bizde e ticaret yaptık yanlış fiyattan ceza yedik 2 kuruş kazanalım diye giren girişimcileri insanları mağdur etmeyelim lütfen

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
arkadaşlar lütfen anlayış gösterip iptal edin siparişleri zamanında bizde e ticaret yaptık yanlış fiyattan ceza yedik 2 kuruş kazanalım diye giren girişimcileri insanları mağdur etmeyelim lütfen
Ya gelirse?

JSezar

80+ Silver
Biz mağdur olacağız diyorum

COMMANDERR

80+ Bronze
vicdan yaptım her şey çok uygun .ya dükkanı kapatıyo diycem gene böyle fiyat olmaz. satıcı ceza yemesin diye üründe sipariş vermek istemiyorum arada kaldım.
sonra bizden çıkar bi türlü bu para

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emirhan
gelmez hocam ben 1 sene önce 1 k ya aldım şu zamanda 700 e imkanı yok çok zarar eder 2-3 kişi değildir sipariş eden o kadar kişiye imkanı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

vicdan yaptım her şey çok uygun .ya dükkanı kapatıyo diycem gene böyle fiyat olmaz. satıcı ceza yemesin diye üründe sipariş vermek istemiyorum arada kaldım.
sonra bizden çıkar bi türlü bu para
helal olsun da hocam biraz baktım mağzasına çoğu ürüne aynısını yapmışlar yeni satıcı olabilirmi diyorum bilmiyorum en mantıklısı uzak durmak gibi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
gelmez hocam ben 1 sene önce 1 k ya aldım şu zamanda 700 e imkanı yok çok zarar eder 2-3 kişi değildir sipariş eden o kadar kişiye imkanı yok

helal olsun da hocam biraz baktım mağzasına çoğu ürüne aynısını yapmışlar yeni satıcı olabilirmi diyorum bilmiyorum en mantıklısı uzak durmak gibi
3 yıl önce katıldı yazıyor

Stayy

80+
Kitap satıcısının bu tarz ürünleri stoğuna eklemesi nasıl olabiliyor anlamadım valla

COMMANDERR

80+ Bronze

bencede

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,477
İsim
Diyarhan
Mercuresoft Cihangir paşanın olayına döner. Gelen parayı basar fb ye ordan kaybedip topuk.

Veviel

80+
Kitap satıcısının bu tarz ürünleri stoğuna eklemesi nasıl olabiliyor anlamadım valla
ya sistem kafayı yedi yada dropshipping tarzı bir şeyler yapmaya çalıştı otomatik fiyatlandırma koydu otomatik fiyatlandırma sistemi kafayı yedi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Mercuresoft Cihangir paşanın olayına döner. Gelen parayı basar fb ye ordan kaybedip topuk.
Hepsiburada üzerinden alırsan dolandırılmazsın. En kötü paranı hepsiburada verir. Çünkü güvenlikten onlar sorumlu ve gayet iyiler bu konuda. Trendyolu bilmiyorum ama. Bende 160 TL'ye sadece Kamera sipariş verdim öylesine. Büyük ihtimal hepsi iade yiyecek.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom