Proletarya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 950
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bu fiyatlar zaten onun rahatlığıyla geliyor gibi gözüküyor. Eskiden ikisi de pahalıydı şimdi zahmet edip işlemci fiyatlarını düşürdüler. B serisi anakartlarda da OC sınırı kalkarsa AMD ile çok iyi bir rekabet ortamı oluşur diye düşünüyorum.Güzel fiyat.
Ah şu intellerin anakartlar ucuz olacak varya.
İyi hoş da anakartları çok pahalı be az daha ucuz olsa müq.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İşlemci ile aynı fiyat bir anakart. Z bile değilAnakart AM4'lere göre pahalı kalıyor ama şunun fiyatı iyi gibi, yanına B660 almayı düşünen varsa bakabilir:
![]()
MSI Pro B660M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B660M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B660M-A D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 8.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
işlemci olarak ucuz fakat anakarta gelince konu zort.intel sanki amdye göre daha ucuz neden bilen var mı?
keşke amd sistem toplayacağıma intel toplasaydım işlemci ve anakart 3.5k ya gelicektiişlemci olarak ucuz fakat anakarta gelince konu zort.
çok iyi yaptınızsıfırdan alacak biri için anakart fiyatlarının pahalı olmasının önemi yok şimdi bunu aldım birde 2200e dün b660m a almıştım 5000e geldi amdde de orta segment anakart+5600 aynı fiyata geliyor zaten lga 1700 soket daha yeni diye böyle aldım