❌İndirim Bitti! Intel Core i5 12400F 2.799,00 Tl

Güzel fiyat.
Ah şu intellerin anakartlar ucuz olacak varya.

Güzel fiyat.
Ah şu intellerin anakartlar ucuz olacak varya.
Bu fiyatlar zaten onun rahatlığıyla geliyor gibi gözüküyor. Eskiden ikisi de pahalıydı şimdi zahmet edip işlemci fiyatlarını düşürdüler. B serisi anakartlarda da OC sınırı kalkarsa AMD ile çok iyi bir rekabet ortamı oluşur diye düşünüyorum.

Anakart AM4'lere göre pahalı kalıyor ama şunun fiyatı iyi gibi, yanına B660 almayı düşünen varsa bakabilir (2.278TL):

Anakart AM4'lere göre pahalı kalıyor ama şunun fiyatı iyi gibi, yanına B660 almayı düşünen varsa bakabilir:
İşlemci ile aynı fiyat bir anakart. Z bile değil :kappa:. Intel adam yorma bizi.

intel sanki amdye göre daha ucuz neden bilen var mı?

sıfırdan alacak biri için anakart fiyatlarının pahalı olmasının önemi yok şimdi bunu aldım birde 2200e dün b660m a almıştım 5000e geldi amdde de orta segment anakart+5600 aynı fiyata geliyor zaten lga 1700 soket daha yeni diye böyle aldım

sıfırdan alacak biri için anakart fiyatlarının pahalı olmasının önemi yok şimdi bunu aldım birde 2200e dün b660m a almıştım 5000e geldi amdde de orta segment anakart+5600 aynı fiyata geliyor zaten lga 1700 soket daha yeni diye böyle aldım
çok iyi yaptınız

Geri