Bu aya özel hepsiburada %20 kampanyası var çünkü. O nays uygulamasında ayrı olarak gösteriliyor.Hepsiburada da nays yok diye biliyorum
nays uygulaması indir, kayıt ol. Sana verilen ibana para at. Uygulama içinde kart numaranla hepsiburada üzerinden Kart ile öde diyerek o numarayla ödeme yap. Ertesi gün Hediye para veriyor. Ayrıca uygulamaya para yüklediğinde kazı kazan hakkı kazanıyorsun. Oradanda 5-25 TL arası hediye para geliyor. Sonrasında bu hediye parayı banka hesabına atabiliyorsunşu nays olayı nasıl yapılıyor, anlatabilir misiniz?
Uygulamasında öyle bir bilgi yok yalnız nasıl oluyor bildiğim için soruyorumBu aya özel hepsiburada %20 kampanyası var çünkü. O nays uygulamasında ayrı olarak gösteriliyor.
Şimdi baktım dün bitmiş kampanya (sevgililer gününe özelmiş). Ama sizin attığınız görsel güncel değil. Uygulamada %10 olarak hepsiburada için hediye para veriliyor.Uygulamasında öyle bir bilgi yok yalnız nasıl oluyor bildiğim için soruyorum
Nasıl güncel değil Store den güncel uygulama buŞimdi baktım dün bitmiş kampanya (sevgililer gününe özelmiş). Ama sizin attığınız görsel güncel değil. Uygulamada %10 olarak hepsiburada için hediye para veriliyor.
Yani neticede yine nays kullanarak 250 TL üst limit olacak şekilde hediye para yüklemesi oluyor. 2500 TL'lik bir ürün alsanda 250 TL. 4000 TL'lik ürün alsanda 250 TLŞimdi baktım dün bitmiş kampanya (sevgililer gününe özelmiş). Ama sizin attığınız görsel güncel değil. Uygulamada %10 olarak hepsiburada için hediye para veriliyor.
Başlıkta NAYS ile yazıyor neresi aldatıcı ?Başlık ve konu hem aldatıcı hem hatalı.
Asıl fiyatı yazın, piyasa ile aynı.
Nasıl güncel değil Store den güncel uygulama bu
alsat gider miArkadaşlar hepsiburada'da şu an fiyatı 3249 TL. Nays ile aldığınızda 250 TL hediye para iadesi ile 2.999 TL'ye geliyor. Bence çok uygun fiyat.
Ayrıca Link Gelir ile bir arkadaşınızın listesine ekletip bağlantısını kullanarak alırsanız arkadaşınızın hesabına 324 TL HepsiPay parada yansır. Böylelikle 2.675 TL'ye gelir.
Hm şimdi oldu ama şöyle bir durum daha var bana mı böyle bilmiyorum para yatırma limiti 2750tl ile sınırlı sizde de öyle miYani neticede yine nays kullanarak 250 TL üst limit olacak şekilde hediye para yüklemesi oluyor. 2500 TL'lik bir ürün alsanda 250 TL. 4000 TL'lik ürün alsanda 250 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlıkta NAYS ile yazıyor neresi aldatıcı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İş bankası hesabınız varsa sınır yok. Daha 2 gün önce Hawk oyuncu koltuğu aldım. 3599 TL'ye. Aynı bu konudaki gibi link gelir bağlantısı ile naysla beraber aldım. 250 TL hediye para geldi. Eşimin hepsiburada hesabınada %10 komisyon 350 TL yatacak.Hm şimdi oldu ama şöyle bir durum daha var bana mı böyle bilmiyorum para yatırma limiti 2750tl ile sınırlı sizde de öyle mi
Anladım var tabi benim iş bankasıİş bankası hesabınız varsa sınır yok. Daha 2 gün önce Hawk oyuncu koltuğu aldım. 3599 TL'ye. Aynı bu konudaki gibi link gelir bağlantısı ile naysla beraber aldım. 250 TL hediye para geldi. Eşimin hepsiburada hesabınada %10 komisyon 350 TL yatacak.