Bilmiyorum sınırlı 2750 TL ile anlamadımO zaman müşteri hizmetleri ile görüşün hocam. Daha iki gün önce 3.700 TL yatırdım Nays'a.
Aynen valla ya. Anlamıyorum arkadaş. 4 ay önce 12400F'li sistem toplamıştım kendime. 3.499 TL'den aşağı fiyat yoktu sitelerde. Kasım indirimlerinden bahsediyorum. Mecbur almıştım daha düşük bulamam diye. Bak şimdi fiyatına.Dip fiyata bile konu açsanız azar yiyorsunuz burası öyle bir forum.
10 yaşındamısın dostum tam permalık kendin boş yapıyorsun adam insan gibi konu açmış saçmalıyorsun hâlâ.bu ne ya . o zaman her ürün için konu açın. neymis şunu yapacan neymiş bunu da yapacan oho işimiz uzun bomboş konular açılıyor.
eşinin kardeşinin birisini hesabından açıyorsun listeyi paylaşıyorsun kendinle o şekilde alıyorsun. daha önce yatak aldım 300TL geldi onla da bebek bezi almıştımEkstra bir indirim yok nays bilgilendirmesi olmuş bu sadece, link gelir kısmını da hiç kimse yapamaz buradan bence alakasız bir bilgi olmuş.
Parçanın sayfasında yazıyorsa linkgelir faydalanırsın yazmıyorsa olmuyor@longinus Bu linkgelir'de aylık 20 bin dışında herhangi bir limit var mı? Mesela aynı gün içerisinde aynı iki hesap arasında 3-5 tane ürün paylaşıp hepsinden %10 alınabiliyor mu?
Koşullarda da
böyle yazıyor. Bilgisayar parçalarında da kullanılabiliyor mu ki?
Parça kalitesinin düşük olması da cabasıhazır sistem alan biri olarak, gidin 2-3 ay soteye yatın tek tek alın emin olun daha mantıklı. sözde hazır sistem alıyoruz cazip olmalı 1 değil 5-6 parça birden alıyorsun gram indirim yapmıyorlar..
Siz böyle söyleyince tekrar baktım şimdi. Daha önce bu işlemciyi eklediğimde %10 gösteriyordu. Şimdi hiç göstermiyor. Sanırım link gelir programından çıkarmışlar.Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum da şimdi bakma fırsatım oldu, diğer ürünlerin bazılarının ürün sayfasında linkgelir diye belirtiyor, bazılarında belirtmese de beğenince beğenilenler listesindeyken linkgelir'le % şu kadar kazanç gelsin diye gösteriyor 12400F'nin ne ürün sayfasında ne de beğenince beğenilenlerdeyken linkgelir'le ilgili bir şey yazmıyor. Başka anlama yolu da mı var geçerli ürünleri anlamanın?