intel core i5 3470 yerine hangi işlemci

Bu güzel hem 21.6 inç hem AOC marka ( en iyi monitör üreticilerinden birtanesidir ) yanında vga to hdmı kablosu da veriyormuş buda güzel ekran kartınızda vga portu yoksa bile sorun olmaz.

Başka ilanlarda var bakabilirsiniz.

Bu güzel hem 21.6 inç hem AOC marka ( en iyi monitör üreticilerinden birtanesidir ) yanında vga to hdmı kablosu da veriyormuş buda güzel ekran kartınızda vga portu yoksa bile sorun olmaz.

Boyle degilde cevrenizde varsa onlara bakin derim gecen burda adamin biri 180 tl 22 inc 1080p monitor satti. Tertemiz yetisemedim. Alirken sadece ölüpiksel testi yapin. Illaki bulursunuz

bir de size zahmet olmazsa 0 ve ucuz HDD önerebilir misiniz 1TB ben baktım da çok pahalı, bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyle degilde cevrenizde varsa onlara bakin derim gecen burda adamin biri 180 TL 22 inc 1080p monitor satti. Tertemiz yetisemedim. Alirken sadece ölüpiksel testi yapin. Illaki bulursunuz
tamamdır zaten inşallah yazın toplayacağım sistemi çevremde olursa satan bakarım teşekkür ederim

bir de size zahmet olmazsa 0 ve ucuz HDD önerebilir misiniz 1TB ben baktım da çok pahalı, bulamadım

tamamdır zaten inşallah yazın toplayacağım sistemi çevremde olursa satan bakarım teşekkür ederim
Bu HDD'yi tavsiye ederim:

Nerde oturuyorsunuz bakayim
konya

teşekkür ederim

ryzen 5 1600 8 core 16 thread işlemci FANSIZ​

sizin gönderdiğiniz bu işlemciye intel stok fan takabilir miyim

Fotoğrafta belki öyle gözükmüş olabilir.
tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,959
Üyeler
185,354
Son üye
Duygu karadağ
Geri