Neler Yeni

intel core i5 3470 yerine hangi işlemci

En İyi Cevap
7
Bu güzel hem 21.6 inç hem AOC marka ( en iyi monitör üreticilerinden birtanesidir ) yanında vga to hdmı kablosu da veriyormuş buda güzel ekran kartınızda vga portu yoksa bile sorun olmaz.

Başka ilanlarda var bakabilirsiniz.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Bu güzel hem 21.6 inç hem AOC marka ( en iyi monitör üreticilerinden birtanesidir ) yanında vga to hdmı kablosu da veriyormuş buda güzel ekran kartınızda vga portu yoksa bile sorun olmaz.

Boyle degilde cevrenizde varsa onlara bakin derim gecen burda adamin biri 180 tl 22 inc 1080p monitor satti. Tertemiz yetisemedim. Alirken sadece ölüpiksel testi yapin. Illaki bulursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Unkown Hehehe

bir de size zahmet olmazsa 0 ve ucuz HDD önerebilir misiniz 1TB ben baktım da çok pahalı, bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyle degilde cevrenizde varsa onlara bakin derim gecen burda adamin biri 180 TL 22 inc 1080p monitor satti. Tertemiz yetisemedim. Alirken sadece ölüpiksel testi yapin. Illaki bulursunuz
tamamdır zaten inşallah yazın toplayacağım sistemi çevremde olursa satan bakarım teşekkür ederim

En İyi Cevap
7
bir de size zahmet olmazsa 0 ve ucuz HDD önerebilir misiniz 1TB ben baktım da çok pahalı, bulamadım

tamamdır zaten inşallah yazın toplayacağım sistemi çevremde olursa satan bakarım teşekkür ederim
Bu HDD'yi tavsiye ederim:

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Unkown Hehehe
Nerde oturuyorsunuz bakayim
konya

teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Unkown Hehehe

ryzen 5 1600 8 core 16 thread işlemci FANSIZ​

sizin gönderdiğiniz bu işlemciye intel stok fan takabilir miyim

Fotoğrafta belki öyle gözükmüş olabilir.
tamamdır

Top Bottom