Değmez.Quad destekliyorsa anakartınız quad serisine geçin,anakart modelini ve psu yazarsanız yardımcı olabilirim.Arkadaşlar elimde e5200 var e5700 e geçmeye değer mi?
Anakart modeliniz nedir eğer quad destekliyorsa Q9500 öneririm.Arkadaşlar elimde e5200 var e5700 e geçmeye değer mi?
Kaç TL üstüne ekliyeceksiniz ?maalesef ürün alamıyorum sizce hiç mi değmez ?
Eğer iki üründe elinizdeyse ve işlemci almayacaksanız geçmeye değer mi bilmiyorum arada çok ufak bir performans farkı var zaten geçerseniz termal macun parası vs de ödeyeceksiniz.maalesef ürün alamıyorum sizce hiç mi değmez ?
Q9400 daha mantıklı bunun sebebi aralarında GHz harici fark yok ve daha ucuz.Anakart modeliniz nedir eğer quad destekliyorsa Q9500 öneririm.
yani fpsye artışı olmaz hocam sadece ekran kartı desteğini arttırır e5xxx e6xxx e7xxx e8xxx işlemcilerinde fark yok yani e5200 ile e5700aslında aynı işlemciler ama ikisi arasında sadece ghz farkı var mesela elinizde e5200 varsa e6400e geçmezsen aradaki farkı anlamazsınmaalesef ürün alamıyorum sizce hiç mi değmez ?
Q9400 kaç TL ben Q9500 51TL'ye aldım?Q9400 daha mantıklı bunun sebebi aralarında GHz harici fark yok ve daha ucuz.
Eğer iki üründe elinizdeyse ve işlemci almayacaksanız geçmeye değer mi bilmiyorum arada çok ufak bir performans farkı var zaten geçerseniz termal macun parası vs de ödeyeceksiniz.
Q9400 daha mantıklı bunun sebebi aralarında GHz harici fark yok ve daha ucuz.
en ucuz Quad ne kadar ?yani fpsye artışı olmaz hocam sadece ekran kartı desteğini arttırır e5xxx e6xxx e7xxx e8xxx işlemcilerinde fark yok yani e5200 ile e5700aslında aynı işlemciler ama ikisi arasında sadece ghz farkı var mesela elinizde e5200 varsa e6400e geçmezsen aradaki farkı anlamazsın
nereden aldınız o kadar ?Q9400 kaç TL ben Q9500 51TL'ye aldım?
Hocam ne zaman aldınız adamın elinden işlemciyi alıp kaçarken 51 TL atıp mı kaçtınız o kadar ucuza bulmak imkansız.Q9400 kaç TL ben Q9500 51TL'ye aldım?
Bütçeniz ne kadar yardımcı olalım?en ucuz Quad ne kadar ?
Aliexpress kuponla almıştım Kargo+Vergi dahilHocam ne zaman aldınız adamın elinden işlemciyi alıp kaçarken 51 TL atıp mı kaçtınız o kadar ucuza bulmak imkansız.
En ucuz quad işlemciler 90-100 bandında 8300 var ancak GeT ile bazı satıcılar Q9400'ü 100 TL'ye satıyor aşağıya link bıraktım ordan alabilirsiniz,kargo ücretini sizin ödeyip ödemediğinize dikkat edin.en ucuz Quad ne kadar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nereden aldınız o kadar ?