intel core2 quad q6600

iboo

80+
Reaksiyon skoru
78
anakartım n15235
ekran kartı gt420
psu 300w
4gb ram ddr2
Windows 7 64 bit
şuan ki işlemci intel pentium 4
bende işlemcimi değiştircem çünkü baya düşük işlemcim intel core2 quad q6600 125tl ye buldum önerir misiniz alıyım mı yoksa daha iyi öneriniz var mı

Ben q6700 kullanıyordum. Çoooook ufak bir oc yapmıştım 2.90ghz de kullanıyordum. Bunun için voltajlarla vesaire de oynamadım gayet stabil çalışıyor ve ısınmıyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo
Ben q6700 kullanıyordum. Çoooook ufak bir oc yapmıştım 2.90ghz de kullanıyordum. Bunun için voltajlarla vesaire de oynamadım gayet stabil çalışıyor ve ısınmıyordu.
n11 de q6600 almayı düşünüyorum da işlemcilerden pek bilgim yok ta alıyım mı almıyım mı bilemedim :/

Anakartın resmi sitesine ulaşılmıyor, dolayısıyla işlemci destek listesini de bulamadım.
Ancak gördüğüm kadarıyla 4 çekirdekli ve 95W TDP değerine sahip olan Quad serisi işlemciler takılabiliyor.
Bu sebeple almışken iyisini almanı öneririm. Bütçeni biraz zorlar ancak güven bana aradaki fiyat farkına değer.

daha mı iyi
Post automatically merged:

Anakartın resmi sitesine ulaşılmıyor, dolayısıyla işlemci destek listesini de bulamadım.
Ancak gördüğüm kadarıyla 4 çekirdekli ve 95W TDP değerine sahip olan Quad serisi işlemciler takılabiliyor.
Bu sebeple almışken iyisini almanı öneririm. Bütçeni biraz zorlar ancak güven bana aradaki fiyat farkına değer.
fiyatı bütçeme fazla ya ama teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,362
Üyeler
191,078
Son üye
mehmetter