Noren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
heralde 4k da kullanıyor2K için herhangi bir sıkıntı yok zaten,onda darboğaz 0'a bile iner muhtemelen.
Hangi çözünürlük?
heralde 4k da kullanıyor2K için herhangi bir sıkıntı yok zaten,onda darboğaz 0'a bile iner muhtemelen.
Hangi çözünürlük?
Muhtemelenheralde 4k da kullanıyor
3060'ı beslemiyor bu arada ama neysetabiikide hayır şöyle örnek vereyim : i5 10400f rtx 3060 ı bike besler kaldı ki gtax 1650 super ona çerez gelir
Asla ama asla yapmazkonu başlıkta
RTX 3060'ı besleyemez.tabiikide hayır şöyle örnek vereyim : i5 10400f rtx 3060 ı bike besler kaldı ki gtax 1650 super ona çerez gelir
10802K için herhangi bir sıkıntı yok zaten,onda darboğaz 0'a bile iner muhtemelen.
Hangi çözünürlük?
detaylı grafik atabilir misin hiç inandırıcı değil de
Haydaaaheralde 4k da kullanıyor
Kesinlikle.detaylı grafik atabilir misin hiç inandırıcı değil de
Yiioo yapmazYapmaz.
Asla ama asla yapmaz
RTX 3060'ı besleyemez.
technopatta kullanan biri rtx 3070 ile %10 ila ucu ucuna beslediğini söylüyor ona göre söyledim yoksa ehehe bilmiyo gibi şeyler söylemeyiniz3060'ı beslemiyor bu arada ama neyse
İlk başta çözünürlük faktörü aklıma gelmemişti,2K veya üstü bir çözünürlükte kullanıyordur muhtemelen.technopatta kullanan biri rtx 3070 ile %10 ila ucu ucuna beslediğini söylüyor ona göre söyledim yoksa ehehe bilmiyo gibi şeyler söylemeyiniz
%10 ila ucu ucuna beslediğini söylüyor
sanırım. ve 3070 güçlü bir kart çünküİlk başta çözünürlük faktörü aklıma gelmemişti,2K veya üstü bir çözünürlükte kullanıyordur muhtemelen.
Hocam 3070'i 2k da 3600 zor besliyortechnopatta kullanan biri rtx 3070 ile %10 ila ucu ucuna beslediğini söylüyor ona göre söyledim yoksa ehehe bilmiyo gibi şeyler söylemeyiniz