Aygıt yöneticisinden görüntü baglastiricisan gir ordaki hd graphics 4000 için bilinmeyen veya (microsoft görüntü baglastiricisi) yazana baş donanım kimliklerini bulman lazım (özellikler ayrıntılar ordaki bi yerde suna benzer bişey vardır bunu kopyalayıp devidinfoya gir bunu bak bakalım ne çıkacakAlıntıyı görüntüle
Intel HD Graphics 4000 Grafik kartı bulunan dizüstü bilgisayarıma driver yüklerken bu hatayla karşılaşıyorum. Çözümü var mıdır ?
Bunlardan birini mi indirdiniz.Intel Celeron 2957U 1.4GHz 2mb L3 cache
Aygıt yöneticisinden görüntü baglastiricisan gir ordaki hd graphics 4000 için bilinmeyen veya (microsoft görüntü baglastiricisi) yazana baş donanım kimliklerini bulman lazım (özellikler ayrıntılar ordaki bi yerde suna benzer bişey vardır bunu kopyalayıp devidinfoya gir bunu bak bakalım ne çıkacak
Evet zaten driver kurulu daha niye kuruyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
Doğru mudur burası mı ?
Hayır "HD Graphics 4000 driver" yazdım ve intelin sitesinden indirdim. Bu şeyi indirmedim.Bunlardan birini mi indirdiniz.
![]()
Download Intel Drivers and Software
Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products.downloadcenter.intel.com
Güncellemek içinEvet zaten driver kurulu daha niye kuruyorsunuz?
Oradakilerden birini kopyala devidinfo sitesine gir yapıştır oraya tam adını öğren bidaha güncelle (önerim laptop üreticisinin sitesinden kurmak)Hayır "HD Graphics 4000 driver" yazdım ve intelin sitesinden indirdim. Bu şeyi indirmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncellemek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar sanırım yanlış yazdım ben driverı güncellemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum