İntel İ3 10100F işlemciye 12 k ya kadar Ekran Kartı Önerisi

vlkn54

80+
Reaksiyon skoru
180
Arkadaşlar Bütçe: 10-12 bin siz ne derseniz onu alacağım bu konuda teknik bilgim yok, karta taksit alacağım için sıfır olması gerekiyor.

Sistem imzada yazıyor ekran kartım oyun oynarken sorun yaşatmaya başladı, eFootbal ve Fifa tarzı oyunlar öncelikli,

Desteklerinizi bekliyorum.

hocam birazdaha açarmısın konuyu :)
Hocam imza gözükmüyor telde, sistemin ne kelimenin tam anlamıyla hiçbir fikrim yok
Anakart ve işlemcini 2 binden sat bütçenin arttır ram ve depolama kalsın
Sonra o eldeki para ile r5 5600 işlemci A320/B450/A520 Anakart ile son olarak ekran kartı olarak RX6600 alabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar Bütçe: 10-12 bin siz ne derseniz onu alacağım bu konuda teknik bilgim yok, karta taksit alacağım için sıfır olması gerekiyor.

Sistem imzada yazıyor ekran kartım oyun oynarken sorun yaşatmaya başladı, eFootbal ve Fifa tarzı oyunlar öncelikli,

Desteklerinizi bekliyorum.
O fiyatın biraz üstüne sadece 5050 var o da almaya değmez en az 3k daha verip 5060 alınır. 3k daha verirsen 9060xt var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır tarafında bu yazdığım kartlar haricinde kart alınmaz onlar zaten sıfır da yazsa yıllar önce üretimi durmuş kartlar çünkü teknoloji ve performans/güç tüketimi olarak gerideler bu yüzden ya bütçenizi artırın ya da 2. el ekran kartına yönelin

O fiyatın biraz üstüne sadece 5050 var o da almaya değmez en az 3k daha verip 5060 alınır. 3k daha verirsen 9060xt var

Sıfır tarafında bu yazdığım kartlar haricinde kart alınmaz onlar zaten sıfır da yazsa yıllar önce üretimi durmuş kartlar çünkü teknoloji ve performans/güç tüketimi olarak gerideler bu yüzden ya bütçenizi artırın ya da 2. el ekran kartına yönelin
Hocam amazonda en ucuz bu var

Hocam sistemi komple satıp ddr5 geçin
30 bin bandı hazır sistem öneriniz var mı, 30 bin lere çıkınca acaba Xbox yada PS5 mi geçsem diyede süşündürüyor

1660S al keyfine bak
bu nasıl hocam

1760555268220.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye