Kartal34
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,634
- İsim
- Yok
Sistem iyi de ekran kartı olmadan görüntü alamazsın bununla.Yeni bir sistem topluyorum ve yeterince param yok gerisini olduğunda tamamlamak istiyorum . Şuanlık düşündüğüm parçaların linkini aşağıya vereceğim . SSD almayacağım zaten bir tane hali hazırda hiç açılmamış halde var . Yardım eder misiniz rica etsem .
Anakart , İşlemci, RAM-RAM2(Alternatif olarak 16 gb almayıp bunu alabilirim o yüzden bunu buraya koyuyorum),PS ( Ekran kartı şuan alamayacağım için işlemci de geleni kullanacağım . Uzay montaj düşünüyorum 1 ay olmadan yeni bir kasada alırım . Sonraki ay ise ekran kartı alarak sistemi tamamen taksit taksit tamamlamış olurum . Bu parçalar yerine bunu alırsan daha iyi olur diyeceğiniz bir parça var mı ? STEAM PUBG ve VALORANT gibi oyunlar için alacağım. Bütçe ekran kartı, kasa ve ssd yokken 2600 max . İkinci el alıp daha iyi bir parça olursa öyle de olabilir .
Yakın zamanda ekran kartı takacağım diyorsan bence APU işlemci alma, ucuz (100TL civarı) bir ikinci el kart al öyle idare et.
10100F yerine 10100 al desem 500TL daha pahalı. AMD APU işlemci al desem en ucuz iş görecek modeller 1500-2000TL. İkisi de mantıklı gelmiyor.