mükkemmel zekanızı konusturup yardım ederseniz köstek olmak yerine destek olursunuz
Screen shot atarmisjn son kez bakalimtamam tamam hallettim yukarda artı asagıdea eksi yazıyormus ondan
Bu monitor 1700 tl adamin o kadar butcesi yokbuyurun
Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
1600af + 1660s
buda monitör daha iyisini bulursan söyle bende alayım attıuğın sistemden 2-3 kat daha iyi
Screen shot atarmisjn son kez bakalim
Aynen laptopun yada baska pcnin var mi steamden eklesiriz ben sana anlatirim format nasil.atacaginibir şey sorucam işletim sistemi yok diyor kendimmi ayarlıcam onu
sonunda nokta atışını yaptın ve bu tartışmayı bitirdin sayılır ram i 16gb yapıp nonitörü kısması biraz daha mantıklı gibi geldi banabuyurun
Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
1600af + 1660s
buda monitör daha iyisini bulursan söyle bende alayım attığın sistemden 2-3 kat daha iyi
şuan var başka pcm ama diğer pc yi alınca gidermi bilmem emanet gibi bir şey bilgisaytar suan ama acelesei yok sanırsamAynen laptopun yada baska pcnin var mi steamden eklesiriz ben sana anlatirim format nasil.atacagini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide 16gb yaptin dimi ?
Biz ayarladık 16gb ram + 1660S yaptik monitorde gamepower olani alacaksonunda nokta atışını yaptın ve bu tartışmayı bitirdin sayılır RAM i 16gb yapıp nonitörü kısması biraz daha mantıklı gibi geldi bana
Tamam steamde ekleyebiliyorsan ekle.beni adım Tugraege yaz cikar zed kostumu var profili fotomdaşuan var başka pcm ama diğer PC yi alınca gidermi bilmem emanet gibi bir şey bilgisaytar suan ama acelesei yok sanırsam
rami cursual balistic 8gb 3200mhz yi 2 yaptımAynen laptopun yada baska pcnin var mi steamden eklesiriz ben sana anlatirim format nasil.atacagini
Bide 16gb yaptin dimi ?
Tamam dogrurami cursual balistic 8gb 3200mhz yi 2 yaptım
steamdan başka bir hesaptan konusabilirmiyiz örneğin discordBiz ayarladık 16gb RAM + 1660S yaptik monitorde gamepower olani alacak
Tamam steamde ekleyebiliyorsan ekle.beni adım Tugraege yaz cikar zed kostumu var profili fotomda