Neler Yeni

Çözüldü✓ Intel i5-10300H işlemci ve GTX1650 ekran artı UV

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar ben laptopuma uv yapmak istiyorum. UV nin ne olduğunu kelimeden az çok anlayabiliyorum ama işlemciye mi ekran kartına mı yoksa ikisine birden mi yapıldığını, nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bana detaylıca afedersiniz ama salağa anlatır gibi anlatır mısınız? Rehber varsa onun linkini bırakırsanız memnun olurum. (Technopatın rehberini atmayın fotoğrafları silinmiş, bana yardımı dokunmadı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Under volt kısaca giden gücü kısma ekran kartınız ısınmıyorsa yapnanızı önermem aynı şekilde işlemciniz 80 derece üstüne çıkmıyorsa önermem

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Under volt kısaca giden gücü kısma ekran kartınız ısınmıyorsa yapnanızı önermem aynı şekilde işlemciniz 80 derece üstüne çıkmıyorsa önermem
hocam s-sucuk ister misiniz ?
WhatsApp Image 2021-06-26 at 16.54.39 (1).jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ben evde kendi pc imde yapıyorum sizinkiler size kalsın evet termal macun en son ne zaman değişti ve ne zaman temizlendi pc
6 ay kadar oldu, teknik serviste temizlettim. Aynı gün ilk aldığım zamanki yaptığım bench ile aynı testi yaptım arada 20 derece fark vardı. Kendim macun alıp önümüzdeki hafta temizlemeyi planlıyorum. Yanında da işte uv yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya 🥺

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
6 ay kadar oldu, teknik serviste temizlettim. Aynı gün ilk aldığım zamanki yaptığım bench ile aynı testi yaptım arada 20 derece fark vardı. Kendim macun alıp önümüzdeki hafta temizlemeyi planlıyorum. Yanında da işte uv yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya 🥺
Undervolt konusunda çok bilgi sahibi değilim maalesef ama termal macun olarak master gel pro v2 öneririm ya da thermal grizzly

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Buğra

Aware

80+ Silver
Gönderebiliyorsan teknik servise yolla bence yine. @kandes22 biliyor undervolt yapmayı laptopda biliyordur sanırım. Yardım eder tahminimce.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
cyberpunk ultrada mı açtın ağam o ne öyle benim cihaz niye hiç ısınmıyor ben de monster kullanıyorum termal macun yenileyin veya bir soğutucu alın
Ben en son 10 ay önce yeniledim benimde ısınmıyor T5 v21.2.1 2070super i7 10875h

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Buğra
Ben en son 10 ay önce yeniledim benimde ısınmıyor T5 v21.2.1 2070super i7 10875h
benimki de 1650ti i510200h hiç ısınma olmuyor 85 üstüne çıkmıyor işlemci oynadığım oyunlar da ağır oyunlar

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
cyberpunk ultrada mı açtın ağam o ne öyle benim cihaz niye hiç ısınmıyor ben de monster kullanıyorum termal macun yenileyin veya bir soğutucu alın
Sadece discord açtım:)
Gönderebiliyorsan teknik servise yolla bence yine. @kandes22 biliyor undervolt yapmayı laptopda biliyordur sanırım. Yardım eder tahminimce.
benimki de 1650ti i510200h hiç ısınma olmuyor 85 üstüne çıkmıyor işlemci oynadığım oyunlar da ağır oyunlar
Kadıköy Monster teknik serviste yenilettim macunu, 2 kere yenilettim. Değerler yenilendiği gün ile aynı. Diş macunu sürsem daha iyi soğutur. @kandes22 hocam rehberiniz vardı galiba sizin uv ile ilgili ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Şu iki görseldeki değerlerin ikisini de deneyin ThrottleStop'dan. Cinebench R23 testinde hangi ayar ile daha iyi bir sonuç aldıysanız onu uygulayın.
Deniycem hocam, teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Şu iki görseldeki değerlerin ikisini de deneyin ThrottleStop'dan. Cinebench R23 testinde hangi ayar ile daha iyi bir sonuç aldıysanız onu uygulayın.
Hocam bulamadım nasıl yapıcam cahilim yardım edin o.O2

Top Bottom