Speed fan uygulamasından 800 rpm ye kadar düşürüyorum ggene uğultu var bundaGönderdiğin küçük bir model.
Snowman ama 6 bakır borusu olduğundan daha az devirlerde çalışacağını tahmin ediyorum fanların.
Speed fan uygulamasından 800 rpm ye kadar düşürüyorum ggene uğultu var bundaGönderdiğin küçük bir model.
Snowman ama 6 bakır borusu olduğundan daha az devirlerde çalışacağını tahmin ediyorum fanların.
Kasa içinde eğer egzoz fanı dan hava çekecek pozisyonda takılı ise ses yapmadı normal.Speed fan uygulamasından 800 rpm ye kadar düşürüyorum ggene uğultu var bunda
Kasa içinde eğer egzoz fanı dan hava çekecek pozisyonda takılı ise ses yapmadı normal.
kullanan tanıdıklarımdan çoğu pişman en basit örneği kuzenim rx 5600xt tuf evo kullanıyor ve pişman bir arkadaşım asus rx 580 dual 8gb kullanıyor o da aynı problemden pişman amd ekran kartında driver işini yapamıyor kabullenelimÖyle diyorsanız öyle olsun kullanan milyonlarca insan pişman oldu demekki.
Doğrusunuz.kullanan tanıdıklarımdan çoğu pişman en basit örneği kuzenim rx 5600xt tuf evo kullanıyor ve pişman bir arkadaşım asus rx 580 dual 8gb kullanıyor o da aynı problemden pişman amd ekran kartında driver işini yapamıyor kabullenelim