Luna55
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Dolunay Nur
İyi günler bilgisayarımın mevcut ekran kartını ve RAM'lerini satıp üstüne para ekleyerek yükseltmeyi düşünüyorum pek anlamadığım için fotoğraflı olarak da koyuyorum aşağıya.
Anakart: Gigabyte H410M H
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060
İşlemci: Intel i5 - 10600K 4.10 GHz
RAM: 16GB
Anakartımın internette 64GB bellek desteklediği yazıyor şuan 8+8 16 GB RAM takılı iki soketi var bunları satıp 16+16 32GB yapmayı düşünüyorum ilk sorum bu RAMleri arttırmamla FPS konusunda ya da bilgisayar hızında herhangi bir artış olur mu? İkincisi, işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum mevcut işlemcim ile darboğaz yapmayacak en iyi hangi ekran kartını alabilirim ve ne kadarlık artış sağlar şuanki sistemime? Bütçe eklemiyorum çünkü sıfırdan sistem çekmeyeceğim işlemciyi değiştirmeyeceğim için zaten sınırlı olması lazım seçeneklerin.
Fotoğrafları ekliyorum ilgilenen herkese teşekkürler
Anakart: Gigabyte H410M H
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060
İşlemci: Intel i5 - 10600K 4.10 GHz
RAM: 16GB
Anakartımın internette 64GB bellek desteklediği yazıyor şuan 8+8 16 GB RAM takılı iki soketi var bunları satıp 16+16 32GB yapmayı düşünüyorum ilk sorum bu RAMleri arttırmamla FPS konusunda ya da bilgisayar hızında herhangi bir artış olur mu? İkincisi, işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum mevcut işlemcim ile darboğaz yapmayacak en iyi hangi ekran kartını alabilirim ve ne kadarlık artış sağlar şuanki sistemime? Bütçe eklemiyorum çünkü sıfırdan sistem çekmeyeceğim işlemciyi değiştirmeyeceğim için zaten sınırlı olması lazım seçeneklerin.
Fotoğrafları ekliyorum ilgilenen herkese teşekkürler