O ekran kartı olan laptopum ile GTA 5 oynamıştım 60 FPS.Selam. Başlıkta belirttiğim gibi İntel i5 7200U Geforce 920M 2GB 12GB Ram sistemim var.
Çok kastırmayacak bir şekilde, paralı parasız farketmez hangi oyunları önerirsiniz?
benim pcde 920m i3 5015u ve ddr3 4gb ram var. Trackmanıa 2020, orta ve düşük ayarlarda 60 fps görüyor. gta4 de oynadım . csgo orta ve düşük ayarlarda 60dan fazla fps olur. team fortress , black squad, S.K.I.L.L. , asphalt serisi , gta 5 fln.Selam. Başlıkta belirttiğim gibi İntel i5 7200U Geforce 920M 2GB 12GB Ram sistemim var.
Çok kastırmayacak bir şekilde, paralı parasız farketmez hangi oyunları önerirsiniz?
Cracktinormal satın alma mı yüklediniz yoksa crack mi
geyta fayfSelam. Başlıkta belirttiğim gibi İntel i5 7200U Geforce 920M 2GB 12GB Ram sistemim var.
Ne alaka?epicten indirsem kasar mı acaba?
Bir cok oyunu dusuk ayarda oynatir rdr 2 ve tom raider cikmak sarti ileSelam. Başlıkta belirttiğim gibi İntel i5 7200U Geforce 920M 2GB 12GB Ram sistemim var.