Neler Yeni

Intel i7 12700F'e OC Yapılır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kayacı
Anakart: Asus Tuf Gaming B660 Plus, biliyorum işlemcim İntel tarafından OC yapılması engelleniyor ama bildiğim kadarıyla bazı anakartlarda OC yapma imkanı oluyor. Benim anakartımda bu imkan var mı ve OC nasıl yapmalıyım? (render hızım artsın istiyorum ama performans çok artsın diye işlemcimin de çok ısınmasını istemiyorum) Bu arada OC yapmada çok kararlı değilim şu an sadece öğrenmek istiyorum ileride OC yapmaya karar verirsem bilgim olur diye.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
epey.com'da var olduğunu gösteriyor

MYSTIC

80+ Silver
Anakart: Asus Tuf Gaming B660 Plus, biliyorum işlemcim İntel tarafından OC yapılması engelleniyor ama bildiğim kadarıyla bazı anakartlarda OC yapma imkanı oluyor. Benim anakartımda bu imkan var mı ve OC nasıl yapmalıyım? (render hızım artsın istiyorum ama performans çok artsın diye işlemcimin de çok ısınmasını istemiyorum) Bu arada OC yapmada çok kararlı değilim şu an sadece öğrenmek istiyorum ileride OC yapmaya karar verirsem bilgim olur diye.
BCLK OC mu neydi adı.Oyle yapılıyor.Ama nasıl olduğunu bilmiyorum. @of Beauty and Rage biliyor olabilir.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Sadece bazı spesifik anakartlarla yapılıyor diye biliyorum. Sizinki bunlar arasında mı onu bilmiyorum. Z690 diye kalmış aklımda.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Recep Baltaş gerekli gereksinimleri ve yapılması gerekenleri bu videoda iyi bir şekilde anlatmıştı. İzleyebilirsiniz.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Bildiğim kadarıyla (yanlış da olabilir) H serisi anakartlar OC yaptırmaz B serisi anakartla sadece çarpan kilidi açık olan K işlemcilere OC yaptırır Z serisi anakartlar tüm işlemcilere OC yaptırır

Top Bottom