4790Arkadasım işlemcisini satıp bu ikisinden birini alacak acaba hangisi daha iyidir 4690k alırsa OC yapabilir ikisinde fiyatı aynı hatta 4690k bir tık ucuz
4790 efsanedirArkadasım işlemcisini satıp bu ikisinden birini alacak acaba hangisi daha iyidir 4690k alırsa OC yapabilir ikisinde fiyatı aynı hatta 4690k bir tık ucuz
düşünmeden 4790 alsın i7 4790 çok sağlam parça o fiyata veli nimat şuan oturduğum şehirde 1 adet var o da 1000Tl 3.nesillerini bile 850 liraya satıyorlarArkadasım işlemcisini satıp bu ikisinden birini alacak acaba hangisi daha iyidir 4690k alırsa OC yapabilir ikisinde fiyatı aynı hatta 4690k bir tık ucuz
Mesajını sen silemiyorsun, modlar ya da yöneticiler silebiliyor. Sen sadece düzenleyebiliyorsun.Yanlış yazdım nasıl siliniyor bu
Tamam teşekkürler OC yapılamaz ama değil mi ?düşünmeden 4790 alsın i7 4790 çok sağlam parça o fiyata veli nimat şuan oturduğum şehirde 1 adet var o da 1000Tl 3.nesillerini bile 850 liraya satıyorlar
oc yapılamaz da o işlemci oc yapmadan tokatlar zatenTamam teşekkürler OC yapılamaz ama değil mi ?
şimdiden hayırlı olsun(keşke zamanında bulabilseydim artık xeon kullanıyorum .)Anladım zaten ilan yakınımızda testini yapıp almaya çalışacağız