- Reaksiyon skoru
- 994
bütçe belirtmemişsin,İ7 1. nesil de var,12. nesil de.Neden Ki ikisinin de farklı iyi yönleri mi var ?
bütçe belirtmemişsin,İ7 1. nesil de var,12. nesil de.Neden Ki ikisinin de farklı iyi yönleri mi var ?
Full Sistem tabii ki 0 dan alıcam. zaten sadece işlemci değişmeye kalksam anakartı falanda değişmem gerekeceko fiyatlar derken hangi fiyatlar ?
full sistem mi sadece işlemci mi birisi lga soket diğeri am4 soket anakart uyuşmuyor bir kere
işin içine anakart girince fiyatları da çok değişiyor
anakartınız var mı ne yapacaksınız diğer bileşenler var mı ekran kartınız nedir siz de hiçbir bilgi vermiyorsunuz ki yardımcı olalım
15,000 TLbütçe belirtmemişsin,İ7 1. nesil de var,12. nesil de.
ABOO.Hocam o paraya i9 12900K var.Ama benim firkrim o kadar harcamaman yönünde.Full Sistem tabii ki 0 dan alıcam. zaten sadece işlemci değişmeye kalksam anakartı falanda değişmem gerekecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
15,000 TL
kali demirbaş oluyor ya biraz olmasa olmazKali falan mı kuracaksıni7 derken hangi seri? Biraz genel bir soru olmuş.
Ben de ilgilendim bir süre, çok zevkli bir alan. Çok fazla para harcama bence, orta düzey bir şey işini görecektir.kali demirbaş oluyor ya biraz olmasa olmazkısaca linux falan kullanıcam ama ana makinem windows 10 olucak virtualbox a falan kurucam linux u
Evet Eğlenmesini Bilirsen İnsanlar Bile oyuncağın Olabiliyor : ) 15,000 TL ye yakın bir sistem ayarlasam gerisi gelir benceBen de ilgilendim bir süre, çok zevkli bir alan. Çok fazla para harcama bence, orta düzey bir şey işini görecektir.