İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Bu gün islemci fanının tozunu aldım ama termal macun sürmedim bir sıkıntı olurmu.(eski termal macunu 2 sene önce sürdüm)
Silmedim sadece fanı temizledim.Termal macunu silmediysen problem yok. Ama yenileseydin daha iyi bir soğutma sağlayabilirdi
Sorun olmaz o zamanSilmedim sadece fanı temizledim.
1 hafta sonra bu termal macunu alcam nasıl bu termal macun Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)Sorun olmaz o zaman
Efsane. İşlemci 85 dereceyse 70 e düşürür diyenler var. 20 derece düşer diyenler var. Çok iyi bir macun. Ama sürerken kağıt gibi çekin diş macunu gibi kalmasın işlemcinin üstünde1 hafta sonra bu termal macunu alcam nasıl bu termal macun Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
@RevDeisDou1 hafta sonra bu termal macunu alcam nasıl bu termal macun Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
Ekran kartını rx570 yapınca islemci çok ısınmaya basladı fanı temizleyince bi 5-10 derece düstü amaEfsane. İşlemci 85 dereceyse 70 e düşürür diyenler var. 20 derece düşer diyenler var. Çok iyi bir macun. Ama sürerken kağıt gibi çekin diş macunu gibi kalmasın işlemcinin üstünde![]()