Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Nası ya? Arkadaş foto atmıştı 6 çekirdek 6 mantıksal işlemci diyordu?
Kesin.
Nası ya? Arkadaş foto atmıştı 6 çekirdek 6 mantıksal işlemci diyordu?
kapak oldumu şimdi güzel kardeşimNası ya? Arkadaş foto atmıştı 6 çekirdek 6 mantıksal işlemci diyordu?
İntel 6dan sonra geliştirmeyi kapattı 10.nesil ile birşeyler yaptı.6,7,8,9 bu nesillerin hepsi birbirinin kopyası, rezalet.
9100f 9400f 10100f 10400f dışında doğru6,7,8,9 bu nesillerin hepsi birbirinin kopyası, rezalet.
Yok ya mesajda 7600K yazmıştı ama link 9600K linkiymiş hiç bakmadım modele.9600K ile karıştırmış.
Amd denince şehir efsaneleri yüzünden çıldırıyoruz7600K’nın 6C/6T olduğunu sanan birisinin açtığı konu forumu birbirine kattı iyi mi?
İşin enteresan tarafı 2 dakika sonra 9600K'mış diyor. Güzel yalan vallaha. Ne diyeyim ben inandım.7600K’nın 6C/6T olduğunu sanan birisinin açtığı konu forumu birbirine kattı iyi mi?
Dostum neden kusura bakayım eğer bana yazdıysanız burası özgürlük forumu ,saygı duyarım bunlar benim kendi düşüncelerim tabii ki de gülebilirsin.Sesli güldüm kusura bakmayın
Yok, konu sahibine diyorum hocam.Dostum neden kusura bakayım eğer bana yazdıysanız burası özgürlük forumu ,saygı duyarım bunlar benim kendi düşüncelerim tabii ki de gülebilirsin.