nereden çıkarttınız hocam bunu neye dayanarak söylediniz? Yanlış bilgilendirme yapmayın laptoplar da etkileniyor bu sorunlardan. Arkadaştaki hem i7 hem de 14. nesillaptoplar o kadar sıkıntı değil. almışsınız kafaya takmayın
laptoplarda hiç yok, etkilenmiyor mu dedim? masaüstü cpularda çok fazla geri dönüş oldu ama laptoplarda daha az oldu.nereden çıkarttınız hocam bunu neye dayanarak söylediniz? Yanlış bilgilendirme yapmayın laptoplar da etkileniyor
Laptoplar ilk günler çıkmadı sonradan çıkmaya başlıyor şuanlaptoplarda hiç yok, etkilenmiyor mu dedim? masaüstü cpularda çok fazla geri dönüş oldu ama laptoplarda daha az oldu.
Laptoplar ilk günler çıkmadı sonradan çıkmaya başlıyor şuan
laptoplarda hiç yok, etkilenmiyor mu dedim? masaüstü cpularda çok fazla geri dönüş oldu ama laptoplarda daha az oldu.
laptopu açmasan bence etkilenmez fakat böyle bir çözüm çok büyük iş. Yani daha iyi bir fikri olan varsa söylesin aklıma daha mantıklı bir şey gelmiyor cihazı açmamak belki kesin çözüm olmayabilir bile ama bana mantıklı geliyorAbiler ne yapmam gerek lütfen söyleyin laptobum bozulsun istemiyorum korkuyorum
Abi mesela bu gün bile kullandım, program çökmesi falan hiç olmadı ama çok nadir program açarken veya discordda yayındayken cok minik tek seferlik takılma oluyorlaptopu açmasan bence etkilenmez fakat böyle bir çözüm çok büyük iş. Yani daha iyi bir fikri olan varsa söylesin aklıma daha mantıklı bir şey gelmiyor cihazı açmamak belki kesin çözüm olmayabilir bile ama bana mantıklı geliyor
Benim arkadaşımın arkadaşının bilgisayarında olmuştu. İşlemcisi seninkiyle aynıydı sanırım. Garantiye göndertmişti. Yeni bilgisayar yollamışlardı.Merhaba ben hp victus 16 i7 14700hx işlemcili laptop aldım, bu intel krizinden etkilenir mi? Etkilenirse garanti kapsamına girip değiştirtebilir miyim? Bilgisayar 4 haftalık, korkuyorum.
Hocam garantisi varsa bir şey olmaz kullan geçAbi mesela bu gün bile kullandım, program çökmesi falan hiç olmadı ama çok nadir program açarken veya discordda yayındayken cok minik tek seferlik takılma oluyor
Hepsini nasıl yapacağıma dair aşamalı video var mi?merhaba. bende de aynı işlemcili victus var. pek oyun oynamıyorum zaten ama yine de en azından şu microcode güncellemesine kadar dikkat edeceğim. throttlestop dan watt limiti koydum ve omen gaming hub dan da undervolt yaptım. şu an çok daha serin çalışıyor cihaz ama bi tık daha yavaş gibi geldi. sana da en azından güncellemeye kadar bunları yapmanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcinin cinebench scoru kaç?