eskiden anladığım kaadarıyla kasa kullanıyordunuz şimdide laptop kullanıyordunuz kasalı bilgisayarda monitör harici olur yani dışardan takılır ama laptoplarda dahili yani kasanın kendisine entegre haldedir anladığım kadarıyla bu durumda dahili olan ekranınıza yani laptopunuzda özel çözünürlük değiştirmenize izin vermiyor bunun çözümü varmı bilmiyorum ama bilerek yapılmış bir şey olduğuna eminimbilgisayarımda 1050 i5 9300f var eskiden özel çözünürlük oluşturabiliyordum şimdi özel çözünürlük dahili ekranlarda desteklenmez diyor laptop kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirmiAlıntıyı görüntüle
öyle oluşturduğumda da siyah ekran oluyor onun çözümünü biliyor musun?cru kullanarak özel çözünürlük oluşturabilirsin.
siyah ekran oluştuktan belirli bir süre sonra eski haline dönüyor muöyle oluşturduğumda da siyah ekran oluyor onun çözümünü biliyor musun?
var olan çözünürlüğü silmeden sadece ekle diyerek oluşturacaksın, hangi çözünürlüğü deniyorsun?siyah ekran oluyor
hayır hep öyle kalıyor bilgisayarı kapatıp açtığımda da düzelmiyor format atmak zorunda kaldım bir keresinde.siyah ekran oluştuktan belirli bir süre sonra eski haline dönüyor mu
1440x1080var olan çözünürlüğü silmeden sadece ekle diyerek oluşturacaksın, hangi çözünürlüğü deniyorsun?
sadece f8 e basman yeterliydi ayarları geri alıyor.düzelmiyor format atmak zorunda kaldım
tamam ok diyelim çıkalım restart64 ile yeniden başlatalım, hazırda bekle yine siyah ekran olursa f8 e basman yeterli. ayarlar geri gelir.
Tamam restart64 bastım tekrar açıldı şimdi ne yapmalıyım?tamam ok diyelim çıkalım restart64 ile yeniden başlatalım, hazırda bekle yine siyah ekran olursa f8 e basman yeterli. ayarlar geri gelir.
tamam özel çözünürlüğü oluşturdun tebrikler ,görüntü ayarlarından seçebilirsin şimdi, veya oyun için yaptıysan oyun içinde de gözükecektir.Tamam restart64 bastım tekrar açıldı şimdi ne yapmalıyım?
Teşekkürler işe yaradıtamam özel çözünürlüğü oluşturdun tebrikler ,görüntü ayarlarından seçebilirsin şimdi, veya oyun için yaptıysan oyun içinde de gözükecektir.