Neler Yeni

Intel PC ve Soğutma

Flostzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tarık
Merhaba Abdullah abi ben bugün sana bir şey danışmak istiyorum. Toplama bir bilgisayar alacağım ve bazı konulardan emin değilim güzel bir intel pc toplamak istiyorum. Bu parçaların hepsi birbirini iyi bir şekilde besler mi?

*İ7 9700k
*MSI Mag Z390 Tomahawk
*TOSHİBA M2 SSD OCZ 500GGB RC500 (okuma1700mb/ yazma 1600)
*MSI RTX 2060 Super Ventus OC
*Gskill 16gb (8x2) ripjaws ddr4 3200mhz cl16 1.35v
*Corsair Carbide Spec-Delta 80 Plus 550w RGB Midtatx Kasa

Düşündüğüm sistem bu Abdullah abi ve sana birkaç şey daha danışmak istiyorum. Biliyorsun yakında İntel'in 10. nesil işlemcileri geliyor 10. nesil işlemcileri bekleyim mi? Bir de hazır sıvı soğutma çeşitleri hakkında bilgi verebilir misin? Sıvı soğutma için devamlı bir bakım gerekir mi? Ve bu sisteme hangi sıvı soğutmayı kullanayım? Son olarak kasanın yanında gelecek olan 550w lık power supply bu sistem için yeterli olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Muhammed Ali
Abdullah Abi'n forumda herkese yanıt veremiyor doğal olarak. Biz de kabul edersen yardımcı olabiliriz.
- All in one hazır sıvı soğutmaya bakım yapmazsınız. Şanslı iseniz kaliteli markalar 4-5 yıl sorun çıkarmadan çalışabilyor. İlla sıvı soğutma alacaksanız önerimi yaparım ama benim önerim daha sorunsuz ve uzun ömürlü olması açısından hava soğutma olacaktır.
- Sistemi toplama amacınız, parça seçiminde önemli etkendir. Aynı şekilde bütçeniz de önemli.
- İşlemci AMD, ekran kartı Nvidia şeklinde yapmanızı öneririm ama illa Intel - Nvidia isterseniz ona göre önerim yapabilirim.

Flostzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçem 11.000 TL ve en çok fortnite oynuyorum bu bütçeye göre en iyi sistemin bileşenleri neler olabilir yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Flostzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fakat bütçede monitör de var ona göre öneri yhaparsanız sevinirim

Top Bottom