N11 den kupon falan varsa daha da ucuza gelir.Arkadaşım için işlemci fanı lazım. Öneri ve tavsiyelerinize açığız şimdiden sağolun.
Anakart: CM6630_CM6730_CM6830.
İşlemci: Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz
(Şu an işlemci boşta 70 valorantta 98 derece.)
2 tane ayağı kırık o şekilde oturtmuş bence bundan kaynaklı ısınıyor diye düşünüyorum bu yüzden kule tipi yerine sıfır stok fan alsak yeterli olur mu sence? Yıllardır stok fan ile idare ediyordu ısınma sorunu olmuyordu. Elindeki stok fan 4200 rpm lerde çalışıyor ona rağmen 98 derece.N11 den kupon falan varsa daha da ucuza gelir.
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O kadar iyisine de gerek yok diyorsanız stok fan yerine şunu öneririm stok fanla arasında çok bir fiyat farkı yoktur. Stok fan belki yetebilir ama yine de sıcak çalışır işlemci.2 tane ayağı kırık o şekilde oturtmuş bence bundan kaynaklı ısınıyor diye düşünüyorum bu yüzden kule tipi yerine sıfır stok fan alsak yeterli olur mu sence? Yıllardır stok fan ile idare ediyordu ısınma sorunu olmuyordu. Elindeki stok fan 4200 rpm lerde çalışıyor ona rağmen 98 derece.
Kule tipi soğutucuya göre bi tık ucuz değil mi sizce. Bu güvenilir midir?O kadar iyisine de gerek yok diyorsanız stok fan yerine şunu öneririm stok fanla arasında çok bir fiyat farkı yoktur. Stok fan belki yetebilir ama yine de sıcak çalışır işlemci.
Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman M200 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman M200 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 460,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pahalı olanlara göre ufak bir soğutucu bu, donanım arşivi Youtube kanalında incelemesi var ben de kullanmıştım fiyatına göre iyi soğutucu.Kule tipi soğutucuya göre bi tık ucuz değil mi sizce. Bu güvenilir midir?