Dogy 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 142 Reaksiyon skoru 34 22 Ocak 2021 #1 Merhabalar bios ayarıma girdiğimde gözüme çarpan bir ayar çıktı ayarın ismi ise "intel rapid storage technology" açma ve kapatma seçenekleri bulunamkda internetde tam cevabını alamadım belki burda alırım teşekkürler.
Merhabalar bios ayarıma girdiğimde gözüme çarpan bir ayar çıktı ayarın ismi ise "intel rapid storage technology" açma ve kapatma seçenekleri bulunamkda internetde tam cevabını alamadım belki burda alırım teşekkürler.
cici 80+ Platinum Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 14,658 Reaksiyon skoru 25,878 22 Ocak 2021 #2 Bildiğin RAID diye biliyorum. Birkaç adet disk varsa PC'de bunu 1 taneymiş gibi birleştiriyor diye biliyorum internetten araştırabilirsin.
Bildiğin RAID diye biliyorum. Birkaç adet disk varsa PC'de bunu 1 taneymiş gibi birleştiriyor diye biliyorum internetten araştırabilirsin.
mutlu pide 80+ Platinum Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 12,884 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 13,822 22 Ocak 2021 #3 Intel | Data Center Solutions, IoT, and PC Innovation Intel's innovation in cloud computing, data center, Internet of Things, and PC solutions is powering the smart and connected digital world we live in. www.intel.com.tr
Intel | Data Center Solutions, IoT, and PC Innovation Intel's innovation in cloud computing, data center, Internet of Things, and PC solutions is powering the smart and connected digital world we live in. www.intel.com.tr