Neler Yeni

Intel Sonunda soğutucularını güncelledi.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
İntelin güzel soğutma bekliyordum gene ısınan çıktı Intel 10 nesil işlemcileri baya ısınacak. En azından AMD Stok fanlar o kadar ısınmıyor batırdı gene :d
Yeni bir prescott vakası çıkmazsa iyi fx sonrası gibi tekel e girmeye yol açabilir

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
İntelin güzel soğutma bekliyordum gene ısınan çıktı Intel 10 nesil işlemcileri baya ısınacak. En azından AMD Stok fanlar o kadar ısınmıyor batırdı gene :d
AMD ısınıyor diyorlardı artık intel ısınıyor
Screenshot_484.png

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Yeni bir prescott vakası çıkmazsa iyi fx sonrası gibi tekel e girmeye yol açabilir
Ben şahsen intel in 2006 dan beri kullandığı core mimarisini bırakıp amd nin bulldozer i bırakıp zen e geçmesi gibi yeni bir mimari ye geçmezse amd yi yakalaması çok zor (anca amd nin önceden yaptığı gibi düşük fiyatta satarak olabilir ama intel 1. Üretici alışkanlığından dolayı kolay kolay amd gibi agresif fiyat düşüşleri yapmaz bence)

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
Alıntıyı görüntüle

Intel, onlarca yıldır kullandığı eski teknolojisini nihayet güncelledi! Teknoloji devi tarafından yapılan açıklamaya göre, Intel stok işlemci soğutucularında süpriz bir güncelleme ile karşımıza çıkıyor! Güncellemeyi gördüğünüzde siz de şok olacaksınız... Intel tarafından yapılan açıklamaya göre, onlarca yıldır kullanılan mavi etiket, artık siyah bir etiket ile değişiyor. Resimde de gördüğünüz üzere, yıllardır kullanılan mavi renkli logo içeren etiket, artık siyah bir etiket olarak karşımıza çıkıyor. Bu etiket ile birlikte işlemcileriniz çok daha havalı olacak!
aynı b*kun laciverti olmuş

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
Alıntıyı görüntüle

Intel, onlarca yıldır kullandığı eski teknolojisini nihayet güncelledi! Teknoloji devi tarafından yapılan açıklamaya göre, Intel stok işlemci soğutucularında süpriz bir güncelleme ile karşımıza çıkıyor! Güncellemeyi gördüğünüzde siz de şok olacaksınız... Intel tarafından yapılan açıklamaya göre, onlarca yıldır kullanılan mavi etiket, artık siyah bir etiket ile değişiyor. Resimde de gördüğünüz üzere, yıllardır kullanılan mavi renkli logo içeren etiket, artık siyah bir etiket olarak karşımıza çıkıyor. Bu etiket ile birlikte işlemcileriniz çok daha havalı olacak!
Aynı şeyin laciverti

isimsizüye

80+ Gold
Ben şahsen Intel in 2006 dan beri kullandığı core mimarisini bırakıp AMD nin bulldozer i bırakıp zen e geçmesi gibi yeni bir mimari ye geçmezse AMD yi yakalaması çok zor (anca AMD nin önceden yaptığı gibi düşük fiyatta satarak olabilir ama Intel 1. Üretici alışkanlığından dolayı kolay kolay AMD gibi agresif fiyat düşüşleri yapmaz bence)
intel çekemedi amd yi eskiden firmaları zorlattı amd yi şey ettiler amd tekel davası açtı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı b*kun siyahı olmuş kanka
beter ya :D intel yeni gelen stok fanı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İ5 10400F in sıcaklık değerleri 9400F e göre daha fazla, ben kendimde 9400F kullandım ve stock soğutucu ile 70 dereceyi görmekte. 10400F ise stock soğutucu ile 80 derece...

İntel biraz daha adam gibi soğutma yapsa, şu para göz sevdasından vazgeçse de. Rekabeti iyice körüklese.

isimsizüye

80+ Gold
İ5 10400F in sıcaklık değerleri 9400F e göre daha fazla, ben kendimde 9400F kullandım ve stock soğutucu ile 70 dereceyi görmekte. 10400F ise stock soğutucu ile 80 derece...

İntel biraz daha adam gibi soğutma yapsa, şu para göz sevdasından vazgeçse de. Rekabeti iyice körüklese.
intel yapamıyor :D Amd nin stok fanlarını cooler master üretiyor.

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Intel soğutucu bakımından berbat. Intel'in soğutucuları sadece idarelik kullanılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,576
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom