Neler Yeni

İntel Stok Fan Sorunsalı

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Dostlar şuan aktfi amd kullanıcısıyım fakat eskilerden 3470,6600k kullanıcısı olarak stok fanları net bi şekilde hatırlıyorum baya bi zaman geçmesine rağmen intelden hala daha stok fan değişimi göremedik fanı geçtim kablosu bile örgülü değil tasarım ve renk desen söz etmeye gerek yok sizce orta ve giriş seviyesine konulan stok fanlar yeterli mi ve sizce intelin bu stok fana ne gibi değişiklikler yapması gerekiyor görüşlerinizi bekliyorum😁

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostlar şuan aktfi amd kullanıcısıyım fakat eskilerden 3470,6600k kullanıcısı olarak stok fanları net bi şekilde hatırlıyorum baya bi zaman geçmesine rağmen intelden hala daha stok fan değişimi göremedik fanı geçtim kablosu bile örgülü değil tasarım ve renk desen söz etmeye gerek yok sizce orta ve giriş seviyesine konulan stok fanlar yeterli mi ve sizce intelin bu stok fana ne gibi değişiklikler yapması gerekiyor görüşlerinizi bekliyorum😁
Dediğiniz gibi örgülü kablo olmalı bence. Ben bu kadar çirkin görünen bir soğutucu görmedim ama idare eder bence.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ortalama bir cfm ve rpm olsa yeter.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Herkes stok soğutucuyu kaldırıp yerine fiyattan kıssın. Alıcıda o parayla X6 veya T6 ultra falan alsın. :alien: 🛸 👍

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Top Bottom