Xigmatek helios.Üstte 1 fan molex,1 fan 3 pin full speedde çalışıyor.Kasan nedir? Konumu nedir?
Bu intelin üst seviyedeki soğutucuları da mı aynı mesela i7 10700f vb.Stealth intelinkinden bile beter.
Xigmatek helios.Üstte 1 fan molex,1 fan 3 pin full speedde çalışıyor.
Arka egzoz 12 cm molex.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu intelin üst seviyedeki soğutucuları da mı aynı mesela i7 10700f vb.
Onun yerine 5 bakır borulu kule tipi soğutucu alsan işini rahat rahat görecektirOna para vermek yada takmaya uğraşmak yerine aerocool core plus işlemci soğutucu alın hem görüntüsü iyi hemde 70 derecelerde geziyor max. tabii ki bunu 10400f i yükte denedim
Bahsettiğiniz bu mu?Ona para vermek yada takmaya uğraşmak yerine aerocool core plus işlemci soğutucu alın hem görüntüsü iyi hemde 70 derecelerde geziyor max. tabii ki bunu 10400f i yükte denedim
evet ürün bu teknobiyotik.com da 99 tl kargo dahil. Ben kule tipi sevmediğim için bunu önerdim açıkcası fiyatı gayette uygun. tabii ki seçim sizin.
Sizin anakart ve işlemcinize uyumlu hatta birçok amd işlemci ve anakartada uyumlu. 775 den 1200 e bütüt inteller olması lazım.Kaç pin peki?
Aynı olması lazım.Xigmatek helios.Üstte 1 fan molex,1 fan 3 pin full speedde çalışıyor.
Arka egzoz 12 cm molex.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu intelin üst seviyedeki soğutucuları da mı aynı mesela i7 10700f vb.