Kendi marketinde 351 lira görünüyor bende. 117 liraya ilk paylaştığınız linkten satın aldım bir adet. Orijinal satıyor değil mi?Orjinal Thermalright Gri modeli indirimde. En iyi markalardan biri. İhtiyacı olan kaçırmasın. Dayanamayıp 1 adet aldım
ThermalRight LGA17XX-BCF 13TH nesil CPU Hodler düzeltme sabit LGA1700 toka anti-basınç bükme braketi basınç plakası - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Kendi offical marketinde bütün renkler şu fiyata düşmüş.
Thermalright LGA 17XX-BCF kavisli düzeltme raptiye LGA1700 platformu CPU kurulum sabit braket - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Evet orjinal. Yeni hesap açarak satın alın. Yeni hesap açmadığınız için 351 gözüküyor sanırım.Kendi marketinde 351 lira görünüyor bende. 117 liraya ilk paylaştığınız linkten satın aldım bir adet. Orijinal satıyor değil mi?
Hımm bilmiyordum. Neyse diğeri orijinalse zaten sıkıntı yok daha ucuza almış olduk. Birkaç ay sonra gelir artıkEvet orjinal. Yeni hesap açarak satın alın. Yeni hesap açmadığınız için 351 gözüküyor sanırım.
Valla bu satıcıdan bende ilk defa aldım. Umarım orjinaldir. Üzerinde barkod oluyor onu sitesinden sorgulatırız zaten. Bu arada az önce kargoya verildi. Ürünlerin gelmnesi artık aylar sürmüyor. 9 günde elimize ulaşmış oluyor.Hımm bilmiyordum. Neyse diğeri orijinalse zaten sıkıntı yok daha ucuza almış olduk. Birkaç ay sonra gelir artık
Benim de kargoya verilmiş ama tahmini teslim tarihi 2 Ağustos yazıyorValla bu satıcıdan bende ilk defa aldım. Umarım orjinaldir. Üzerinde barkod oluyor onu sitesinden sorgulatırız zaten. Bu arada az önce kargoya verildi. Ürünlerin gelmnesi artık aylar sürmüyor. 9 günde elimize ulaşmış oluyor.
Benimkinde 7 temmuz diyor. Gelsin de ne zaman gelirse gelsin. Az önce başka bir şey daha sipariş vereyim dedim direk iptal oldu. Kartıma bloke gelmemiştir inşallahBenim de kargoya verilmiş ama tahmini teslim tarihi 2 Ağustos yazıyor
am5 icin cok uyguna braket denk gelirse alıntılar mısın hocamAm4 için braket yok.