Neler Yeni

Intel Wi-Fi 6 AX201 160MHz sürücüsünde kod 43 ve kod 10 hataları

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Muaz IŞIK
Merhaba, Casper Excalibur G870 modelini Windows 10 ile kullanıyordum. Yaklaşık 2 haftadır Wi-Fi yok oluyor aygıt çalışmayı durduruyor. Sürücüyü sildim, önce Casper'ın kendi sitesinden yükledim olmadı. Sonrasında Intel asistan ile yükledim yine olmadı. En son çare Windows 11'e geçtim bir iki gün sorunsuz çalıştı yeniden aynı sorun ortaya çıktı. Sürücüyü kaldırıp daha eski bir sürümünü yüklemeye çalışıyorum fakat kaldırdığım sürücüye zaten mevcut diyor. 10 gündür telefonu modem olarak kullanıyorum, bunun bir çözümü var mıdır? Bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Ekler

• casper laptop wifi 2.jpg
    casper laptop wifi 2.jpg
    25.8 KB · Hit: 27
  • casper laptop wifi.jpg
    casper laptop wifi.jpg
    35.3 KB · Hit: 19

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Yağız DERELİ
Bende de aynı donanım var. İlk bunu deneyin, belki bir ihtimal benim oem sürücüm işinize yarar: https://www.dell.com/support/home/t...ode=w2021&productcode=g-series-15-5530-laptop

İşe yaramaz ise: Windows update hizmetini duraklatın (Başlat/Arama > Hizmetler > Windows Update(Çift tıklayın) > Aşağıda "Durdur"a basın > "Başlangıç Türü: Devre Dışı" olacak şekilde ayarlayın.). Bu işlemden sonra driver'ı indirin. Driver silme ve kurulum işlemlerinizi güvenli modda deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,365
Üyeler
164,656
Son üye
merther033
Top Bottom