Allah korusun nvida + amd sistem dizecemMantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde nvidia kartlar amd ile çalışmazsa
Bu intel böyle yaparsa herşeyi beklerim. . Öyle olsa illa aynı marka dizmek zorunda kalırız. Sanki fanboyuz da hep aynı marka alcaz. O hale getirmesinler.Allah korusun nvida + amd sistem dizecem
Zaten yapamazlar kendi topuklarını sıkmış olurlar birde illaki bunları yöneten bir yetkili kurul yasa vardırBu intel böyle yaparsa herşeyi beklerim. . Öyle olsa illa aynı marka dizmek zorunda kalırız. Sanki fanboyuz da hep aynı marka alcaz. O hale getirmesinler.
AMD de böyle bir adım atarsa o zaman kötü olurBildiğiniz gibi Intel bir süredir harici ekran kartı hazırlıyordu, artık sona gelindi. Fakat ortaya ilginç bir durum çıktı! Şu an için Intel XE Graphics harici ekran kartı belli başlı işlemcilerle çalışabiliyor!
Intel XE Harici Ekran Kartı AMD Sistemlerde Çalışmayabilir! | Donanim Arşivi
Bildiğiniz gibi bir süredir Intel harici ekran kartını hazırlıyor. Aslında bu olay uzunca bir süredir gündemde. Bu harici ekran kartlarının ilk aşamada girişdonanimarsivi.com
Bence de hatta eskiden x86 mimarisini mi ne intel vermemişti sonra birsürü para cezası yedi. Olayı tam hatırlamadım. Bu videoda anlatıyor;Zaten yapamazlar kendi topuklarını sıkmış olurlar birde illaki bunları yöneten bir yetkili kurul yasa vardır
Yine İntel şaşırtmadı.Bildiğiniz gibi Intel bir süredir harici ekran kartı hazırlıyordu, artık sona gelindi. Fakat ortaya ilginç bir durum çıktı! Şu an için Intel XE Graphics harici ekran kartı belli başlı işlemcilerle çalışabiliyor!
Bildiğiniz gibi bir süredir Intel harici ekran kartını hazırlıyor. Aslında bu olay uzunca bir süredir gündemde. Bu harici ekran kartlarının ilk aşamada girişdonanimarsivi.com
Oyuncular ağır linçler. BatarlarBence de hatta eskiden x86 mimarisini mi ne intel vermemişti sonra birsürü para cezası yedi. Olayı tam hatırlamadım. Bu videoda anlatıyor;
İntel: bana muhtaç olacaksınızBildiğiniz gibi Intel bir süredir harici ekran kartı hazırlıyordu, artık sona gelindi. Fakat ortaya ilginç bir durum çıktı! Şu an için Intel XE Graphics harici ekran kartı belli başlı işlemcilerle çalışabiliyor!