ekran kartı da amd olacaksa güzel bir format sonra ddu ile nvdia driverini kaldırırsın sonra amd driverini yüklersin başka bir şey yokYakın zamanda Intelden AMD'ye geçiş yapıcam haliyle anakartta değişicek yapmam gereken bişey var mı driver falan silmem gerekir mi yada format atmadan kullanabilir miyim
ekran kartı da amd olacaksa güzel bir format sonra ddu ile nvdia driverini kaldırırsın sonra amd driverini yüklersin başka bir şey yok
güzel bir format atarsın okey olur o zamanEkran kartı değişmicek rtx 3080 var ki zaten onu da değiştimde ddu ile silip kurdum tekrardan hiç görmedim bu konu hakkında bilgi ondan soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel chipset sürücülerini anakart sürücülerini kaldırman gerekli en hızlı ve kesin çözüm format tabii kiYakın zamanda Intelden AMD'ye geçiş yapıcam haliyle anakartta değişicek yapmam gereken bişey var mı driver falan silmem gerekir mi yada format atmadan kullanabilir miyim
İntel chipset sürücülerini anakart sürücülerini kaldırman gerekli en hızlı ve kesin çözüm format tabii ki
Peki sadece windows olan ssd silsem sorun olmaz demi 2 ssd ve 1hdd kullanıyorum driverlar falanda windows kurulu olan o ssddegüzel bir format atarsın okey olur o zaman
pek bir şey yapmana gerek yok
Sadece Windows kurulu ssdyi silip kurmanız yeterli diğerlerine gerek yok sadece oyun yüklüyse oyunları tekrar kurmanız gerekebilirPeki sadece windows olan ssd silsem sorun olmaz demi 2 ssd ve 1hdd kullanıyorum driverlar falanda windows kurulu olan o ssdde
Oyunlarım diğer ssdde ondan silmek istemedim çok uğraştırıcak yoksa beniSadece Windows kurulu ssdyi silip kurmanız yeterli diğerlerine gerek yok sadece oyun yüklüyse oyunları tekrar kurmanız gerekebilir
Daha 1-2 hafta önce 11400f + 6600 xt'den Ryzen 5 5600 + 3060 ti'ye geçtim.Format felan atmadım.Sadece ddu ile ekran kartı driverını sildim.Herhangi bir sorun yaşamadım.Benim önemli şeylerim olmasaydı kesinlikle format atardım.İmkanın varsa direkt format.Yakın zamanda Intelden AMD'ye geçiş yapıcam haliyle anakartta değişicek yapmam gereken bişey var mı driver falan silmem gerekir mi yada format atmadan kullanabilir miyim
Sorun yasamadiysaniz neden ki hocamDaha 1-2 hafta önce 11400f + 6600 xt'den Ryzen 5 5600 + 3060 ti'ye geçtim.Format felan atmadım.Sadece ddu ile ekran kartı driverını sildim.Herhangi bir sorun yaşamadım.Benim önemli şeylerim olmasaydı kesinlikle format atardım.İmkanın varsa direkt format.
O zaman önce format atmadan denerim sorun olursa atarım artıkDaha 1-2 hafta önce 11400f + 6600 xt'den Ryzen 5 5600 + 3060 ti'ye geçtim.Format felan atmadım.Sadece ddu ile ekran kartı driverını sildim.Herhangi bir sorun yaşamadım.Benim önemli şeylerim olmasaydı kesinlikle format atardım.İmkanın varsa direkt format.