Neler Yeni

Intel'den AMD'ye geçicem yapmam gereken bişey var mı?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Yakın zamanda Intelden AMD'ye geçiş yapıcam haliyle anakartta değişicek yapmam gereken bişey var mı driver falan silmem gerekir mi yada format atmadan kullanabilir miyim

Bünyamina

80+ Platinum
Yakın zamanda Intelden AMD'ye geçiş yapıcam haliyle anakartta değişicek yapmam gereken bişey var mı driver falan silmem gerekir mi yada format atmadan kullanabilir miyim
ekran kartı da amd olacaksa güzel bir format sonra ddu ile nvdia driverini kaldırırsın sonra amd driverini yüklersin başka bir şey yok

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı değişmicek rtx 3080 var ki zaten onu da değiştimde ddu ile silip kurdum tekrardan hiç görmedim bu konu hakkında bilgi ondan soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı da amd olacaksa güzel bir format sonra ddu ile nvdia driverini kaldırırsın sonra amd driverini yüklersin başka bir şey yok

Bünyamina

80+ Platinum
Ekran kartı değişmicek rtx 3080 var ki zaten onu da değiştimde ddu ile silip kurdum tekrardan hiç görmedim bu konu hakkında bilgi ondan soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel bir format atarsın okey olur o zaman
pek bir şey yapmana gerek yok

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
İntel chipset sürücülerini anakart sürücülerini kaldırman gerekli en hızlı ve kesin çözüm format tabii ki

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Peki sadece windows olan ssd silsem sorun olmaz demi 2 ssd ve 1hdd kullanıyorum driverlar falanda windows kurulu olan o ssdde
Sadece Windows kurulu ssdyi silip kurmanız yeterli diğerlerine gerek yok sadece oyun yüklüyse oyunları tekrar kurmanız gerekebilir

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Sadece Windows kurulu ssdyi silip kurmanız yeterli diğerlerine gerek yok sadece oyun yüklüyse oyunları tekrar kurmanız gerekebilir
Oyunlarım diğer ssdde ondan silmek istemedim çok uğraştırıcak yoksa beni 😄

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
işlemci değiştiriyorsan büyük ihtimal format atmana vs gerek yok. anakartını işlemcini sisteme bağla ve bilgisayarı aç. normal bir şekilde açılıp yeni işlemcini gösterirse daha yapman gereken bir şey yok, windows 10 eski işlemcinin ayarlarını doğru bi şekilde kapatmıştır. windows açılmazsa format atarsın, önce değil. zamanın boşa gitmesin

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Daha 1-2 hafta önce 11400f + 6600 xt'den Ryzen 5 5600 + 3060 ti'ye geçtim.Format felan atmadım.Sadece ddu ile ekran kartı driverını sildim.Herhangi bir sorun yaşamadım.Benim önemli şeylerim olmasaydı kesinlikle format atardım.İmkanın varsa direkt format.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Daha 1-2 hafta önce 11400f + 6600 xt'den Ryzen 5 5600 + 3060 ti'ye geçtim.Format felan atmadım.Sadece ddu ile ekran kartı driverını sildim.Herhangi bir sorun yaşamadım.Benim önemli şeylerim olmasaydı kesinlikle format atardım.İmkanın varsa direkt format.
Sorun yasamadiysaniz neden ki hocam

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
sorun çıkıyor. i5 6600k'dan ryzen 5 2600'e geçince droplar mavi ekranlar oluyordu

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
O zaman önce format atmadan denerim sorun olursa atarım artık

Top Bottom